2016-05-09 15:42:17
Φωτογραφία για Η Weber Shandwick Athens υποψήφια Mediterranean  PR Consultancy of the Year από το Holmes Report
Συνολικά τρεις οι υποψηφιότητες του agency για κορυφαία διεθνή βραβεία από το Holmes Report και τα Sabre Awards 2016 Η Weber Shandwick Athens είναι shortlisted ως «2016 Mediterranean PR Consultancy of the Year» από το Holmes Report.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, «η Weber Shandwick παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα διατηρεί τη λειτουργία του πολυεθνικού της brand, υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μιχόπουλου. Το ελληνικό γραφείο έχει να επιδείξει εξαιρετική δημιουργική δουλειά, συμπεριλαμβανομένων δύο Gold Sabre υποψηφιοτήτων».

Οι υποψηφιότητες της Weber Shandwick Athens για τα Sabre Awards αφορούν

• στην πολυβραβευμένη στην Ελλάδα καμπάνια «The Squirrels» (Nestle/Nescafe – crisis management) και

• στην επικοινωνιακή υποστήριξη των Αθηναϊκών Θεάτρων μέσω της χρήσης experiential τεχνικών και της παραγωγής «Scooby Doo & the Mystery of the Pyramid»


Τα Sabre Awards  θα απονεμηθούν στις 25 Μάϊου, στο Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν και οι διακρίσεις του Holmes Report.

Σχετικά με τη Weber Shandwick

Η Weber Shandwick είναι κορυφαία εταιρία Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Engagement παγκοσμίως, σε 78 πόλεις, σε 34 χώρες, με δραστηριότητες που εκτείνονται σε 126 πόλεις, σε 81 χώρες. Η πολυποίκιλη ομάδα της εταιρίας που απαρτίζεται από σχεδιαστές στρατηγικής, αναλυτές, παραγωγούς, designers, developers και campaign activators έχει αποσπάσει τα πλέον σημαντικά βραβεία παγκοσμίως για τις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις της αλλά και έργο που αποφέρει σημαντικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι διακρίσεις της Weber Shandwick ως PRWeek’s 2016 PR Agency of the Year και 2015 Global Agency of the Year, Ad Age A-List Agency το 2014 και 2015 και The Holmes Report’s Global Agency of the Year για το 2014 και 2015. Σε συνεργασία με τη θυγατρική της, Prime, η Weber Shandwick έχει κερδίσει 25 βραβεία Cannes Lions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως Best Place to Work by Ad Age για το 2014 και 2015 και PRWeek για το 2013 και 2014. Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications and crisis management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ