2016-05-10 11:34:16
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΛΜΕ Ο... ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Ο Τζίμι Ντουρμάζ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας πετύχει μάλιστα 7 γκολ σε 24 αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με σουηδικό ΜΜΕ, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, συγκαταλέγεται στους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάλμε και έπειτα αποχώρησαν για να αγωνιστούν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Για μία τετραετία, από το 2008 έως το 2012, ο Σουηδός εξτρέμ φόρεσε την γαλάζια φανέλα, μετρώντας 91 συμμετοχές και σημειώνοντας 14 τέρματα.

Μάλιστα ο Ντουρμάζ βρίσκεται στην λίστα με τους τοπ ποδοσφαιριστές, πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος Σουηδός παίκτης.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στον Ντουρμάζ, γράφοντας: «Σταθερή σεζόν σε μία ομάδα που παίζει πάντα στην Ευρώπη (Ολυμπιακός). Είναι έτοιμοι για το Champions League, ενώ οι επόμενες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος θα δώσουν μία σειρά αγώνων για να βγει η τελική κατάταξη (πλέι οφ). Ο φετινός τίτλος ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος για τον Ντουρμάζ και 6ος συνεχόμενος για τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο σφυρί ο Μπαρόχα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο "σφυρί" ο Μπαρόχα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ