2016-05-10 15:09:50
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο... ΣΙΛΒΑ!
Ο Μάρκο Σίλβα στην πρώτη χρονιά εκτός Πορτογαλίας, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε καλή πορεία στο Champions League και βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι δημοσιογράφοι της χώρας της Ιβηρικής, τον ψηφίσαν ως τον κορυφαίο Πορτογάλο τεχνικό για το 2016, πάνω και από τον αγαπημένο τους... Ζοζέ Μουρίνιο. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

«Η φετινή είναι η χρονιά των ρεκόρ για τον Ολυμπιακό αλλά, παράλληλα, είναι και η χρονιά των βραβείων. Ένα ακόμα προστέθηκε χθες το βράδυ στη μεγάλη λίστα των ατομικών διακρίσεων της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας. Και ήταν ένα ξεχωριστό βραβείο γιατί ήρθε από το εξωτερικό. Ο προπονητής μας, Μάρκο Σίλβα, αναδείχθηκε από τον Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας (CNID) ως ο κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός που εργάζεται στο εξωτερικό για το 2016.

Η διάκριση αποκτά μεγάλη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι το εν λόγω βραβείο κατέληξε στα χέρια του Ζοζέ Μουρίνιο που προπονούσε την Τσέλσι ενώ ο απόλυτος κυρίαρχος (σ.σ.: το κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο) των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών που παίζουν στο εξωτερικό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ