2016-05-10 17:17:13
Φωτογραφία για Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλά για το θέμα της οικοδομικής άδειας για την ανακατασκευή του γηπέδου ‘Απόστολος Νικολαΐδης
Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια οικοδομική άδεια και αφορά οτιδήποτε έχει να γίνει και δεν υπάρχει Δηλαδή, δεν απαιτείται για τους εσωτερικούς χώρους, τα καθίσματα και τις σουίτες. Η οικοδομική άδεια χρειάζεται για τις εξέδρες και τους πύργους στις γωνίες.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καταθέσει το αίτημα και τον φάκελο για την οικοδομική άδεια. Εκτιμώ ότι μέσα στον Μάιο θα ξέρουμε, έστω και προφορικά, αν θα την πάρουμε ή όχι. Όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είχε ξεκινήσει, αν δεν είχαμε στην κατοχή μας όλα τα χαρτιά που απαιτούνται για να εξασφαλίσουμε την άδεια. Δεν κινούμαστε αυτόνομα, αλλά με βάση το γράμμα του νόμου και ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

-το κάλεσμα στους επιφανείς φίλους της ομάδας για να συμμετάσχουν στην ανακατασκευή του γηπέδου: «Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι αρκετά καλή έως πολύ καλή. Οι πρώτες κρούσεις που έχουν γίνει, έχουν οδηγήσει σε πολύ καλό αποτέλεσμα και αυτό αποτυπώθηκε και χθες στη συνέντευξη Τύπου. Έχει πάρει προφορικές υποσχέσεις από αρκετούς ανθρώπους, ώστε να φτάνουμε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δεν μπορώ να πω κάποιο όνομα, αλλά αριθμητικά είναι σίγουρα τρία, αλλά είμαστε κοντά και σε άλλα.


Πάντως, νομίζω ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμη επαφή με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Η διάθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού είναι να κάνει ένα κάλεσμα σε όλους τους επιφανείς φίλους της ομάδας χωρίς να γίνει καμία απολύτως διάκριση. Επίσης, υπάρχει ένα κάλεσμα σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο πλάνο, στο οποίο θα χρειαστεί να ‘βάλουν πλάτη όλοι’. Υπάρχουν πολύ σημαντικά προνόμια για τον κόσμο, ένα από τα οποία είναι το εισιτήριο διαρκείας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ