2016-05-10 22:06:55
Φωτογραφία για Διονύσης Σαββόπουλος: Μεγαλειώδης η συναυλία του στη Νέα Σμύρνη [photos]
Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν χθες το βράδυ την τιμητική συναυλία για τον Διονύση Σαββόπουλο που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το κοινό αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον Διονύση Σαββόπουλο παρακολουθώντας την ανοιξιάτικη μουσική γιορτή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός, στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς. Ο αντιδήμαρχος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος που ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη, η οποία έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια πως στηρίζει κάθε πολιτιστική δράση, θεωρώντας πως μόνο ο πολιτισμός εξακολουθεί να παραμένει δυναμική απάντησή μας απέναντι στην κρίση.

Ο κόσμος της Νέας Σμύρνης, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας, που συνέρρευσε από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης, τίμησε με την παρουσία του τον σπουδαίο μας τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο που τραγούδησε μια ανθολογία από αγαπημένα τραγούδια του με τη συνοδεία μεγάλης συμφωνικής ορχήστρας.


Τον Διονύση Σαββόπουλο συνόδευσαν η Orchestra Mobile, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη, με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας και της χορωδίας ενηλίκων του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 και 2132025922 & 924
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ