2016-05-10 22:41:14
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ είναι η σημαιοφόρος από την Πάτρα που πρωταγωνιστεί σε ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΕΣ ταινίες  [photos]
"Aπό μικρή ήμουν κοριτσάκι με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ήμουν και είμαι μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική και στο χορό" H Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, αποφοίτησε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας με βαθμό 6,13. Αμέσως μετά αποφάσισε να γίνει πρωταγωνίστρια "ροζ" ταινιών.

"Ολοκλήρωσε" πρώτη φορά στα 19 της, αν και είδε την πρώτη "ροζ" ταινία τυχαία στα 12, και μπήκε στον κόσμο της γνωστής εταιρίας που γυρίζει ταινίες "καυτού" περιεχομένου  γυρίζοντας την πρώτη της ταινία με το αγόρι της, το οποίο και αποφάσισε να στείλουν στον Σειρηνάκη. «Αυτή η δουλειά είναι για μένα τέχνη δήλωσε.

Δεν το κάνω για τα λεφτά» λέει. Εργάζεται ως δασκάλα χορού, ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική, είναι χειμερινή κολυμβήτρια και της αρέσει να διαβάζει "ροζ" ιστορίες δίπλα στη θάλασσα.

"Aπό μικρή ήμουν κοριτσάκι με καλλιτεχνικές ανησυχίες
. Ήμουν και είμαι μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική και στο χορό. Τα μαθήματα του σχολείου δεν μου άρεσαν και τόσο, ιδιως τα θεωρητικά μαθήματα. Ίσως έφταιγε ο τρόπος διδασκαλίας και, μην σου λέω και ψέματα, στο δημοτικό αντέγραφα την ορθογραφία από τα άλλα παιδάκια. Δεν ήμουν ποτέ το φυτό, ήμουν ένα κοριτσάκι που έπαιζε κρυφτό, κυνηγητό, που έκανε ποδήλατο και ζαβολιές με τα παιδιά της γειτονιάς, το «κοριτσάκι μαϊμού» με λίγα λόγια.

Όσο περνούσαν τα χρόνια γινόμουν όλο και πιο καλή μαθήτρια. Έφτασα να γίνω σημαιοφόρος στην τρίτη Λυκείου. Πάντα επεδίωκα την τελειότητα. Άκόμη όμως και το διάβασμα το συνδύαζα με τη ζωή μου, με την καθημερινότητά μου. Δεν ήμουν φυτό ποτέ. Πρώτη μου φορά είδα "ροζ" ταινία ταινία στα 12. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Ακόμη και σήμερα στα 24 μου βλέπω αρκετά συχνά ταινίες τέτοιου περιεχομένου. Όταν τελείωσα τη σχολή αποφάσισα να ασχοληθώ με τη αυτή την βιομηχανία . Γυρίσαμε ένα tape με τον σύντροφό μου και το στείλαμε στον Σειρηνάκη. Αυτό ήταν!”
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ