2016-05-11 09:51:20
Φωτογραφία για Συγκλονιστικές εξελίξεις με το ακέφαλο πτώμα στη Γλυκή
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας του 26χρονου Αλβανού στη θέση «Ποταμιά» στη Γλυκή Παραμυθιάς, το πτώμα του οποίου βρέθηκε αποκεφαλισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας στην οποία εργάζονταν ο άτυχος Αλβανός,καθώς επίσης και τον γιο του.

Οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι των συλληφθέντων, που βρίσκεται στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, βρήκαν δυο όπλα τύπου Καλάσνικοφ, πιστόλια τοκάρεφ,180 σφαίρες και εννέα (9) γεμιστήρες!

Πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και εξετάζεται προσεκτικά κάθε στοιχείο που προκύπτει και μπορεί να συνδέεται με την εξιχνίαση μιας από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο οπλισμός που βρέθηκε και κατασχέθηκε δεν σχετίζεται με την εγκληματική ενέργεια. Το όπλο άλλωστε με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα ήταν κυνηγετικό.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εκτέλεσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό, με ποινικό παρελθόν στη χώρα του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ