2016-05-11 23:24:55
Φωτογραφία για Δάνεια του ΟΕΚ: Τί καταγγέλει η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών - Κατάθεση αναφοράς του Β.Κεγκέρογλου
Την άμεση ανάγκη ρύθμισης των δανείων που έχει χορηγήσει ο ΟΕΚ από ίδια κεφάλαια ζητάει με επιστολή του προς την α.Υπουργό Ρ.Αντωνοπούλου η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών. Στην επιστολή της την οποία κατέθεσε και στη Βουλή με σχτική αναφορά ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Β.Κεγκέρογλου, επισημαίνεται και η επείγουσα ανάγκη ρύθμισης και για την άλλη κατηγορία των δανείων που ο ΟΕΚ είχε επιδοτήσει το επιτόκιο και βρίσκονται στην αρμοδιότητα των τραπεζών.

Μεταξύ άλλων καταγγέλλεται η απαράδεκτη τακτική των τραπεζών να αρνούνται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ρύθμιση και παράλληλα να προτείνουν την μη πληρωμή για τουλάχιστον 3 μήνες με αποτέλεσμα να καταγγέλονται αυτόματα ως μη εξυπηρετούμενα τα δάνεια και να προχωρούν στην υπογραφή νέων συμβάσεων με αυξημένα επιτόκια και την ταυτόχρονη εγγραφή του δανειολήπτη στον Τειρεσία.

Επίσης προτείνουν να νομοθετηθούν ρυθμίσεις και για τις δύο κατηγορίες των δανείων του ΟΕΚ με πάγωμα της δόσης για τους ανέργους, επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής με παράλληλη εισαγωγή οικογενειακών κα οικονομικών κριτηρίων Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ