2016-05-12 09:18:12
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ Final-4 Super League K-17 Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Στη "μάχη" της διάκρισης στο 8o Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17 εισέρχεται την Πέμπτη (12/5) ο Ολυμπιακός αφού στον 1ο ημιτελικό (17:00, Novasports 2) που θα γίνει στο Περιστέρι (γήπεδο Ατρόμητου) αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη,όπως αναφέρει το «Olympiacos.org»,είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση και στόχος της είναι η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (18:00) όπου θα παλέψει για να διατηρηθεί στην κορυφή όπου ανέβηκε το 2015 στο Αγρίνιο. 

Ο Ολυμπιακός που είναι ο μοναδικός σύλλογος με συμμετοχές σ' όλα τα Final-4 (8) προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για τελευταία φορά πριν από τον αγώνα και είναι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά έτοιμος για τον ημιτελικό. Η ομάδα μας στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας σε 24 αγώνες, 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. 

Η αντίπαλος του Skoda Ξάνθη τερμάτισε στη 2η θέση στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης στον Β΄ όμιλο και είναι μια ομάδα με εμπειρία και ... δίψα για διάκριση. Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει άλλες δυο φορές στο παρελθόν την Skoda Ξάνθη. Το 2013 στον ημιτελικό την κέρδισε με 4-0 και προκρίθηκε στον Τελικό ενώ το 2014 την "συνάντησε" στον Τελικό όπου ηττήθηκε με 2-1.


Στον άλλο ημιτελικό (2ο) ο Ατρόμητος Αθηνών θ' αντιμετωπίσει την Πέμπτη (20:30) τον ΠΑΟΚ. 

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την αποστολή του Final-4: 

Καράδαη Χρήστο, Σκαφίδα Δημήτριο, Μανωλάκη Γεώργιο, Αγγελόπουλο Ιωάννη, Παπαδογιωργάκη Μαρίνο, Τσιμπούκα Θωμά, Γιανναράκη Αθανάσιο, Τσιριγώτη Άκη, Καμπετσή Ανάργυρο, Κωστανάσιο Θάνο, Νεοφυτίδη Γεώργιο, Ξενιτίδη Γεώργιο, Χατζηιωαννίδη Ιωάννη, Αντωνόπουλο Βασίλειο, Πέιο Νίκο, Βοίλη Αλέξανδρο, Χατζηχρήστου Χρήστο, Αμπάρα Στέφανο, Κατσούκη Χρήστο, Γκλεγκλέ Κώστα, Αγιώτη Γιώργο. Καραχάνα Αντώνη. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ