2016-05-12 13:18:02
Φωτογραφία για Κρήτη: Τον πλήρωναν για ... ασφαλιστήρια που αποδεικνύονταν πλαστά!
Μήνυση στην Εισαγγελία Ηρακλείου κατέθεσε ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του σε βάρος γνωστού ασφαλιστή του Ηρακλείου για έκδοση εικονικών ασφαλιστήριων συμβολαίων αυτοκινήτων. Ο ασφαλιστής από ότι καταγγέλλεται είχε πληρωθεί για τα ασφάλιστρα, τους είχε δώσει πιστοποιητικό, όμως αποδείχθηκε ότι η ασφαλιστική εταιρεία δε γνώριζε τίποτα.

Ένα από τα παιδιά, πριν από λίγες ημέρες, ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές και ήταν τότε που η τροχαία διαπίστωσε ότι η ασφαλιστική εταιρεία δεν έχει εκδώσει ποτέ πιστοποιητικό!

Όπως δήλωσε στο Cretalive ο δικηγόρος που υπέβαλε τη μήνυση εκ μέρους των τριών, Βαγγέλης Φανουργάκης "ο συγκεκριμένος ασφαλιστής καίτοι ελάμβανε αντίτιμο από τους πελάτες του για την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, από τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόταν, στην πραγματικότητα εκτύπωνε ο ίδιος το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, επ'ονόματι της εταιρείας, χωρίς η εταιρεία να έχει λάβει γνώση.


Με αυτό τον τρόπο ο ασφαλιζόμενος, όταν εξοφλούσε το αντίτιμο της ασφάλισης, ελάμβανε από τον ασφαλιστή ένα πιστοποιητικό περί δήθεν ασφάλισης του οχήματός του όμως στην πραγματικότητα το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Ένας εκ των εντολέων μου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα την προηγούμενη Παρασκευή και έγινε η αφορμή να αποκαλυφθεί η δόλια μεθόδευση το ασφαλιστή. Μάλιστα στον εντολέα μου επεβλήθη από την Τροχαία Ηρακλείου και διοικητικό πρόστιμο περί ανασφάλιστου οχήματος. Είναι βέβαιο ότι σήμερα υπάρχουν κι άλλοι ιδιοκτήτες οχημάτων σε παρόμοια κατάσταση, στο Ηράκλειο.

Πιστεύουν ότι έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους σε κάποια ασφαλιστική εταιρεία δια του συγκεκριμένου ασφαλιστή, όμως στην πραγματικότητα είναι ανασφάλιστοι".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ