2016-05-12 18:46:13
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Μασούρας τα είπε ΟΛΑ
Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μασούρας, μίλησε στον ΣπορFm 94,6 και στην εκπομπή «Pick N’ Goal» και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, για:

-τη συμμετοχή του Πανιωνίου στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Σίγουρα πρόκειται για μία σημαντική στιγμή, όμως φέτος είχαμε αρκετές σημαντικές στιγμές, μεγάλες νίκες και δεν θεωρώ πως η συμμετοχή στα πλέι οφ μόνο ήταν από μόνη της κάτι ξεχωριστό».

-τη συμμετοχή στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν: «Είναι δυνατόν να μην τη σκέφτομαι; Είναι ένα όνειρο για εμάς και ανυπομονώ για αυτό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που μας περιμένουν».

-τη νοοτροπία του Πανιώνιου: «Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει κάνει ο προπονητής, ο οποίος έχει καταφέρει να μας περάσει τη φιλοσοφία να είμαστε 100% έτοιμοι, να μπαίνουμε δυνατά στις φάσεις και να μην σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε ένα συμπαγές σύνολο, άλλαξε η νοοτροπία μας και θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».


-τη φετινή πορεία: «Αν μας λέγατε στην αρχή πως αυτή η ομάδα θα πάει στα πλέι οφ, κανείς δεν θα το πίστευε. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, ο καθένας στηρίζει τον άλλον και μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά φτάνουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Για κάθε ομάδα δεν είναι εύκολο μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνες να είναι 100% έτοιμη. Εμείς προπονούμασταν διαρκώς, ακόμα και στις γιορτές, ήμασταν σε εγρήγορση και μάς έθεσε στόχους ο προπονητής. Μας είπε πως η δουλειά μας δεν τελείωσε και θέλουμε το καλύτερο από τα πλέι οφ, αφού αρκετοί ασχολούνται με αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Για αυτό ήμασταν αρκετά καλοί και στο χθεσινό ματς».

-το ελληνικό στοιχείο στον Πανιώνιο: «Κάθε ελληνική ομάδα που στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, θα έχει ανάλογα αποτελέσματα αν υπάρχει επιμονή. Χρειάζεται να κρατάμε τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια και να είναι κάποια παιδιά που θέλουν να αναδειχθούν με τον λάθος τρόπο. Ο καθένας σέβεται τη δουλειά του άλλου».

-τη συνεργασία του με τον Καρίμ Ανσφαριφάρντ: «Νομίζω ότι έχει γίνει… Έλληνας. Έχει “καταστραφεί” μόνος του. (γέλια) Έχει μάθει και τη γλώσσα και πλέον είναι ένας από εμάς. Κυρίως εκμεταλλευόμαστε την ταχύτητά του και το γεγονός ότι ο Καρίμ χρειάζεται την μπάλα στο χώρο και εκείνος ξέρει να κάνει τη δουλειά του».

-τα λάθη των νεαρών ποδοσφαιριστών που σχολίασε και χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης: «Από την αρχή που ήρθε στην ομάδα κατάλαβε το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, μας δίνει ευκαιρίες και σε εμάς τους νεαρούς που κάνουμε αρκετά λάθη έχει μεγαλύτερη επιμονή και υπομονή».

-τη δεύτερη χρονιά του στον Πανιώνιο: «Φέτος έτυχε να είναι η χρονιά που κάναμε πολύ μεγάλα πράγματα. Όλοι νομίζαμε ότι θα είναι μία δύσκολη σεζόν, όμως μέσα από τη δουλειά που κάναμε πετύχαμε σπουδαία πράγματα και εκτόξευσε κάποια παιδιά για να ενδιαφερθούν ορισμένες ομάδες».

-το νέο του συμβόλαιο: «Ναι, έχω υπογράψει μέχρι το 2019. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και τον προπονητή που με έχουν στηρίξει όλο αυτό το διάστημα, από πέρσι, και σε κάθε λάθος είναι εκεί».

-την καριέρα του: «Πριν έπαιζα στις Ακαδημίες του Απόλλωνα και μετά στον Ηλυσιακό. Έχω τεράστια διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θεωρώ πως οι προπονητές πρέπει να πιστέψουν στους Έλληνες παίκτες, και αυτό να μην συμβαίνει μόνο στον Πανιώνιο αλλά και σε άλλες ελληνικές ομάδες».

-τη θέση του μέσα στο γήπεδο: «Παίζω έξω αριστερά, πιστεύω ότι μου ταιριάζει περισσότερο, αλλά μπορώ να αγωνιστώ και στα δεξιά και αυτό είναι κάτι που μου ζητάει ο προπονητής μου».

-τους Μέστο και Νάνο που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ ότι είναι δύο παίκτες με διαφορετικά στοιχεία. Ο καθένας έχει καλά τεχνικά στοιχεία. Ο Μέστο είναι πιο πειθαρχημένος και ο Νάνο λόγω του ισπανικού ταπεραμέντου του είναι πιο ελεύθερος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ