2016-05-12 21:25:15
Φωτογραφία για ΑΛΦΟΝΣΟ ΦΟΡΝΤ ΤΖΟΥΝΙΟΡ : Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Αλφόνσο Φορντ Τζούνιορ μίλησε στο Eurohoops για την αγάπη του πατέρα του προς  τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικάνος στο Eurohoops.net:

Όπως ανέφερε ο γιος του αείμνηστου σπουδαίου σκόρερ της Ευρωλίγκας:

“Αν έπρεπε να επιλέξω που έπαιξε καλύτερα μπάσκετ θα έλεγα στο Περιστέρι, τον Ολυμπιακό και τη Σιένα” για να συμπληρώσει: “Πιστεύω, όμως, ότι στον Ολυμπιακό ένοιωθε καλύτερα γενικότερα. Αγαπούσε την ομάδα. Και τώρα, όταν βλέπω τα βίντεο από τα παιχνίδια του τότε, πραγματικά καταλαβαίνω το γιατί”.

Ο Φορντ Τζούνιορ ήταν αυτός που παρέδωσε και το βραβείο “Αλφόνσο Φορντ” στον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας, Νάντο Ντε Κολό. 

“Ήταν κάπως συγκινητικό να βλέπω τις φωτογραφίες του πατέρα μου όταν ήταν παίκτης στην οθόνη” σχολίασε ο ίδιος για να συμπληρώσει: “Νοιώθω φυσικά μεγάλη τιμή που παρουσίασα το βραβείο που φέρει το όνομα του πατέρα μου στον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας. Είναι σπουδαίο αν βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο κόσμο που τον θυμάται. Άνθρωποι που πραγματικά τον αγάπησαν”.

Όσο για τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του ως παίκτη, είπε: 

“Ήμουν παιδί τότε, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που θυμάμαι: Ήταν ένας σκληρός εργάτης. Κάθε μέρα και σε οτιδήποτε πράγμα είχε να κάνει με το μπάσκετ. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια είχε σημασία γι’ αυτόν κι έδινε μεγάλη προσοχή”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ