2016-05-12 21:57:15
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ... ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο και εκτός από τη Ρόμα αναφέρθηκε και στη... Λέστερ, δίνοντας συγχαρητήρια στον πρώην προπονητή του στην Εθνική Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι, για το σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης της φετινής Premier League.

«Συγχαρητήρια στον κύριο Ρανιέρι, που ήταν ο προπονητής μου στην Εθνική Ελλάδας. Η Λέστερ είναι μεγαλύτερη έκπληξη από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα το 2004. Η Ελλάδα τότε έπαιξε έξι-επτά παιχνίδια, συνεπώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αλλά η Λέστερ είχε 38 ματς με πολύ δυνατούς αντιπάλους», τόνισε ο Μανωλάς στο Radio Roma.

Παράλληλα ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού και νυν της Ρόμα αναφέρθηκε και στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στη Serie A με μία αγωνιστική να απομένει. Η Νάπολι έχει ισχυρό προβάδισμα, καθώς βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τους «Τζιλορόσι», αλλά ο Μανωλάς θεωρεί πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

«Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κάνεις μια καλή εμφάνιση. Η Ρόμα πάντα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Μίλαν γιατί χρειάζεται βαθμούς. Η μάχη για τη δεύτερη θέση δεν έχει τελειώσει. Η Νάπολι έχει ένα εύκολο έργο (εντός έδρας με τη Φροζινόνε), αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ