2016-05-13 00:53:08
Φωτογραφία για «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ...», Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! (VIDEO & PHOTOS)
Στον «αέρα» η πρώτη εκπομπή με καλεσμένους τον Θοδωρή Βλάχο, τον Κώστα Ταμπουρατζή την Αρετή Τέζα και...εκπλήξεις!

Με απόλυτη επιτυχία συνοδεύτηκε το ντεμπούτο της 1ης εκπομπής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. «Μεγάλη μου αγάπη» που θα εκπέμπει κάθε Πέμπτη (15:00-16:00) από την συχνότητα του Καναλιού 1, 90,4 σε συμπαραγωγή του συλλόγου μας και του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά. Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής που συμπαρουσιάζουν η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο δημοσιογράφος Λουκάς Θεοφανόπουλος, ήταν ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή του Θρύλου στο Final 6 της Βουδαπέστης τονίζοντας τη σημασία που έχει για την ομάδα η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού. Από την Γενική Αρχηγό του Ολυμπιακού, έγινε επίσης αναφορά στην πορεία των προεγγραφών για τα εισιτήρια της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο σκέλος της εκπομπής ανακοινώθηκε η δημιουργία του τμήματος Beach Volley με τη βαρύτητα να πέφτει σε πρώτη φάση στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία. Ο Κώστας Ταμπουρατζής και η Αρετή Τέζα είναι οι δυο άνθρωποι που θα αναλάβουν να συντονίσουν και να «τρέξουν» αυτή την προσπάθεια η οποία θα λάβει χώρα στα Βοτσαλάκια στο χώρο που διαμορφώνεται κατάλληλα αυτή την περίοδο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ