2016-05-13 15:19:16
Φωτογραφία για ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑ... ΑΓΚΑΜΕΖ!
Στη σημασία που έχει για τη Volley League η μεταγραφή του Λίμπερμαν Αγκάμεζ στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παίκτες – σταρ έλειπαν από τη Volley League και αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα η μεταγραφή του Λίμπερμαν Αγκάμεζ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

«Πρόκειται για έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου και τον ξέρει όλος ο κόσμος», τόνισε ο κορυφαίος Έλληνας ακραίος και πρόσθεσε:

«Μας λείπουν παίκτες – σταρ για να ξεχωρίζουν στο ελληνικό βόλεϊ. Ας ελπίσουμε να προβληματιστούν και οι άλλες ομάδες να φέρει και άλλους παίκτες ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου που επενδύει στο άθλημα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Αντεπίθεση»:

Για την μεταγραφή του Αγκάμεζ στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό που γύρισε ο Αγκάμεζ και ο Γκόμες έμεινε στον ΠΑΟΚ. Επιστρέφει η λάμψη στο βόλεϊ με παίκτες – σταρ, αν και υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες. Μας λείπουν παίκτες – σταρ για να ξεχωρίζουν στο ελληνικό βόλεϊ. Ας ελπίσουμε να προβληματιστούν και οι άλλες ομάδες να φέρει και άλλους παίκτες ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου που επενδύει στο άθλημα, και να ακολουθήσουν και οι άλλες ομάδες».


Για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι με καλές κινήσεις η Κηφισιά, ο Φοίνικας και ο Παναθηναϊκός αν επενδύσει θα μπουν στην πρώτη σειρά ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα έρθει περισσότερος κόσμος και θα ανέβει το πρεστίζ του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλω να πιστεύω ότι με τους καινούργιους παίκτες που θα παρουσιάζονται να το ευχαριστηθούν οι έλληνες φίλαθλοι».

Για το προφίλ του Αγκάμεζ: «Πρώτα από όλα σε έναν αγώνα είχε παίξει και είχε 55 πόντους. Τότε έπαιζε στη Νίκαια με αντίπαλο το Παγκράτι και ήταν εκπληκτικός, στο ξεκίνημα της καριέρας του. Παίζει σε μία ιδιαίτερη θέση ως διαγώνιος, σε μία απαιτητική θέση, και αν έρθουν και άλλοι παίκτες του βεληνεκούς του, τότε θα μιλάμε για ένα άλλο πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου και τον ξέρει όλος ο κόσμος».

Για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν: «Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί πάνω από δύο χρόνια να μην είναι πρωταθλητής. Από τότε που παίζαμε εμείς ένα πρωτάθλημα χάναμε, και αρρωσταίναμε, τώρα αυτός είναι και πάλι ο στόχος του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι θα συμπληρώσει με δύο καλούς ξένους το ρόστερ και θα είναι πλήρης».

Για τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Κουρνέτα: «Ο Βασίλης πήρε τη σωστή απόφαση να φύγει ως πρωταθλητής και αυτό είναι για εμένα σωστό. Προσπάθησα και εγώ να φύγω στο καλύτερο σημείο. Πρόκειται για μία ηλικία που μπορεί να συμβούν πολλά και να σε θυμάται διαφορετικά ο κόσμος. Συμφωνώ με τον Βασίλη και θα τον θυμόμαστε όλοι σε έναν από τους καλύτερους πασαδόρους στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να καλύψει τη θέση του Βασίλη, έστω και δύσκολα».

Για τη Volley League της επόμενης σεζόν: «Είναι πολύ μικρό το κλειστό του Ρέντη να χωρέσει τον Αγκάμεζ. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, ελπίζω να κάνουν και οι άλλες ομάδες το ίδιο».

Για την Εθνική ομάδα: «Έχουμε πολύ ωραίο υλικό, αλλά θέλει αυτό το “κάτι” για να μπει στο σωστό το δρόμο. Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες και πρέπει αν βρούμε τον τρόπο που θα φτάσουμε πάλι σε κορυφαίο επίπεδο. Όλοι όσοι είμαστε στο βόλεϊ ελπίζουμε να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ