2016-05-14 10:04:33
Φωτογραφία για ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ
Δίκαιο για όλους χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, το νέο συνταξιοδοτικό σύστημα ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ δήλωσε περήφανος για τη διαμόρφωσή του, καθώς όπως τόνισε, επιβαρύνονται αυτοί που έχουν περισσότερα. «Πέτυχα το μεγαλύτερο στοίχημα που είχα, ένα δίκαιο σύστημα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας, επαναλαμβάνοντας ότι δεν πρόκειται να θιγούν οι κύριες συντάξεις.

Ο κ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι δεν προσπάθησε να βελτιώσει τη δομή του συστήματος αλλά να λύσει μόνο το δημοσιονομικό πρόβλημα, σε αντίθεση με τον ίδιο. Όσον αφορά στην κατάργηση του ΕΚΑΣ τόνισε ότι θα είναι κλιμακωτή και ότι το θέμα θα πέσει ξανά στο τραπέζι από το 2018 και μετά.

«Το 2018 θα δοθεί ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που χάθηκε από το ΕΚΑΣ» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε ότι για να δοθούν περισσότερα χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους, θα υπολογιστούν ξανά όλες οι συντάξεις.

Τέλος, για τα εφάπαξ ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι γίνονται δίκαιες περικοπές, ώστε κανείς να μην πάρει λιγότερα. «Διορθώνουμε τις ελλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά.

Σ.Σ.

Το ''δούλεμα'' του γραβατομαντηλάκια στην κοινωνία πάει σύννεφο ''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ