2016-05-14 11:54:32
Φωτογραφία για Παρασκευόπουλος: Θα επιμέναμε στο Μπιτς Βόλεϊ αν δεν βρίσκαμε άλλο χώρο
Την ερχόμενη εβδομάδα θα επιθεωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος το κτήριο που του αντιπρότειναν οι ...Ανεξάρτητοι Έλληνες στο Ρουφ προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί ο χώρος για μεγάλες δίκες και όχι στο Μπιτς Βόλεϊ όπως προβλέπει σχετική κυβερνητική τροπολογία. Ο υπουργός Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε, πάντως, ότι θα επέμενε στη χρήση των χώρων του Μπιτς Βόλεϊ αν δεν βρισκόταν και υπογράμμισε την κορυφαία σημασία της επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης.

«Αν υπήρχε μόνο ένα κτήριο θα επιμέναμε» για το Μπιτς Βόλεϊ ξεκαθάρισε ο κ. Παρασκευόπουλος αλλά συμπλήρωσε: «δεν είχα κανέναν λόγο να μην υπαναχωρήσω μόλις μάθω ότι υπάρχει άλλο κτίριο». Ανέφερε, μάλιστα, ότι το εναλλακτικό κτήριο στην περιοχή του Ρουφ του το υπέδειξε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Απαντώντας, μάλιστα, στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο που άσκησε κριτική στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο κ. Παρασκευόπουλος αντέτεινε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη αν υπολειτουργούν τα δικαστήρια. «Την ανάγκη για διεξαγωγή δικών και ανάγκη εξεύρεσης χώρων το υπουργείο Δικαιοσύνης την θεωρεί κορυφαία και για τη δικαιοσύνη και για την ανάπτυξη» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης στον κ. Λοβέρδο ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι επιχειρεί να δημιουργήσει «φαβέλες» και «σκουπιδότοπους».


Ο κ. Παρασκευόπουλος αντιπαρήλθε μάλιστα τους «μελοδραματισμούς» -όπως τους χαρακτήρισε- του κ. Λοβέρδου και εξήγησε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι οι καθυστερήσεις δικών συνεπάγονται και συγκεντρώσεις κρατουμένων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ