2016-05-14 17:47:10
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Ο Μάρκο Σίλβα έχει σχεδόν... καταλήξει για την ενδεκάδα του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ, βάζοντας τον Ρομπέρτο στην εστία και εξηγώντας στον Καπίνο τους λόγους αυτής της επιλογής να αλλάξει τον γκολκίπερ που έπαιξε σε όλα τα προηγούμενα ματς για το Κύπελλο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Τετ-α-τετ είχε και με τον Σαλίνο που θα παίξει δεξιά, ενώ ο Μασουακού που ετοιμάζεται για την Εθνική Γαλλίας θα είναι το αριστερό μπακ.

Ο Ντα Κόστα θα παίξει στόπερ με έναν εκ των Μποτία, Σιόβα. Ο Ισπανός αμυντικός θα μπει σήμερα στον κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Στα χαφ οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο διεκδικούν τις δύο θέσεις. Ο Αργεντίνος μέσος έχει κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε από την χτεσινή προπόνηση χωρίς να είναι πάντως κάτι σοβαρό.

Πιο μπροστά ο Φορτούνης θα έχει δίπλα του στο ένα άκρο τον Φουστέρ και στο άλλο τον Πάρντο ή τον Ερνάνι. Και σέντερ φορ θα είναι ο Ιντέγε.

Ο Σίλβα έχει αναλύσει πλήρως την ΑΕΚ με τους συνεργάτες του και θα μιλήσει στους παίκτες του την ημέρα του αγώνα για τα προτερήματα και τις αδυναμίες του αντίπαλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ζητήσει μεγάλη προσπάθεια στο κέντρο για να κερδηθεί εκεί η μάχη από τους Γιόχανσον, Σιμόες και να επιβάλλει πλήρως το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ