2016-05-14 21:11:27
Φωτογραφία για ΑΡΓΥΡΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, πραγματική διαφήμιση για το βόλεϊ, που διήρκεσε 134 λεπτά, οι παίδες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Πήγασου Πολίχνης και έχασαν στις λεπτομέρειες τον αγώνα και το χρυσό μετάλλιο,όπως αναφέρει το osfp.gr.

Η εξαιρετική ομάδα του Ολυμπιακού, που στην συντριπτική πλειοψηφία της αποτελείται από παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα 5 με 6 χρόνια και έμαθαν βόλεϊ στην ερυθρόλευκη ακαδημία, κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και το μέλλον προδιαγράφεται χρυσό, μιας και ηλικιακά είναι μικρότεροι από όλους τους άλλους νεαρούς αθλητές που συναγωνίστηκαν σε αυτό το τουρνουά.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αρκετά αγχωμένοι στον αγώνα με αποτέλεσμα να δώσουν στον Πήγασο αρκετά εύκολους πόντους από λάθη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Πολίχνης να κατακτήσει σχετικά εύκολα το σετ.

Στην συνέχεια οι παίδες του Θρύλου μπήκαν πιο δυνατά, προσπαθώντας να περιορίσουν τα λάθη τους, κάτι που πέτυχαν και με την ψυχολογία υπέρ τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα.


Στο τρίτο σετ οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ, αλλά η ψυχραιμία των αντιπάλων τους, στα κρίσιμα σημεία του σετ μέτρησαν περισσότερο, με αποτέλεσμα να μπορέσουν αυτοί να προηγηθούν με 2-1.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνα που οι παίδες χάνουν 2 σετ και δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι. Στο τέταρτο σετ, πραγματικά έδειξαν ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον αγώνα. Οι νεαροί αθλητές του Θρύλου κάνοντας κατάθεση ψυχής καταφέρνουν να ισοφαρίσουν και πάλι, οδηγώντας τον αγώνα στο ται μπρεικ.

Το πέμπτο σετ ήταν αμφίρροπο μέχρι το 9-9, όταν σε μια προσπάθεια για μπλοκ ο νεαρός κεντρικός του Θρύλου, Σταύρος Θεοδώρου τραυματίστηκε αποχωρώντας από τον αγώνα απαρηγόρητος. Ένα γεγονός, το οποίο σαφώς και επηρέασε την υπόλοιπη ομάδα, δίνοντας πλέον το ψυχολογικό πλεονέκτημα στους αθλητές του Πήγασου, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την στιγμή και κέρδισαν τον αγώνα.

Η επιτυχία της ομάδας παίδων του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς οτι η ομάδα μας συμμετέχει μετά απο 3 χρόνια σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Επιπλέον η συγκεκριμένη ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της να διεκδικήσει και πάλι την πρώτη θέση τα επόμενα χρόνια στις κατηγορίες παίδων και εφήβων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους γονείς τους, το τεχνικό τιμ αλλά και στους υπεύθυνους της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-2

Τα σετ : 25-20 (28’), 22-25 (29’), 25-23 (30), 19-25 (27), 15-11 (20)

Πήγασος Πολίχνης (Δ. Γεωργιάδης): Κουτουνίδης, Δημητρακούδης, Παραφέστας, Παυλίδης Π., Παυλίδης Ε., Μητσαράκης, Μιχαλίτσος, Παπάς, Σακκάς, Μακρογιάννης, Τζιαβάρας, Παραφέστας, Χατζηγιάννογλου, Καπετανίδης

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Κ. Καμπερίδης) : Μπαρμπούνης, Μπεζάνι, Μαγγανάς, Μελιγγιώτης, Μαζωνάκης, Συναδινός, Ζωγραφάκης, Στράτος, Μελιάδης, Θεοδώρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ