2016-05-15 14:44:23
Φωτογραφία για Σοκαριστικές εικόνες που μας κρύβουν: Οι Τζιχαντιστές σκοτώνουν και βασανίζουν παιδιά [photos]
Μπορεί οι παρακάτω εικόνες να είναι σκληρές και σοκαριστικές και να μην τις δείχνουν πολλοί λόγω της ωμότητας τους, αλλά αυτά πρέπει να τα βλέπουμε για να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι το ISIS, οι Τζιχαντιστές και ο "ιερός" πόλεμος που κάνουν εναντίον όλων όσων δεν τους υποστηρίζουν.

Σκοτώνουν και βασανίζουν παιδιά, ακόμα και εκείνα που έχουν ειδικές ανάγκες λες και δεν μετράνε και φταίνε εκείνα για κάτι ή τους έχουν πειράξει. Η απανθρωπιά τους όμως δεν σταματάει μόνο εκεί. Βασανίζουν πολύ άσχημα μικρά παιδάκια, τα βιάζουν ή τους προκαλούν φρικτά βασανιστήρια μέχρι να αποφασίσουν αν θα τα σκοτώσουν ή όχι.

Όσα παιδιά είναι Χριστιανοί ή τελοσπάντων δεν υποστηρίζουν οι γονείς τους τη Τζιχάντ και δεν είναι Τζιχαντιστές, βρίσκουν τραγικό θάνατο και αυτό πρέπει να το δουν όλοι.

Οι Τζιχαντιστές δεν είναι απλά κάποιοι βίαιοι που έχουν στόχο να αφανίσουν την Ευρώπη, αλλά και όλον τον κόσμο. Δεν διστάζουν να τα βάλουν με αθώα παιδιά και να του κάνουν όλα αυτά τα άσχημα πράγματα. Δεν έχουν ανθρωπιά μέσα τους, και αυτά που στηρίζουν ,ΚΑΜΙΑ θρησκεία δεν τα λέει. ΚΑΜΙΑ θρησκεία δεν λέει να σκοτώνεις παιδιά και ανθρώπους, να βασανίζεις άτομα με ειδικές ανάγκες ή να βιντεοσκοπείς τις άθλιες αυτές πράξεις για να αισθάνεσαι περήφανος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ