2012-05-14 16:49:35
Φωτογραφία για ΣΙΓΑΛΑΣ: ΓΡΑΨΑΝΕ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Στην τεράστια επιτυχία των παικτών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Σιγάλας, μιλώντας για νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος παίκτης των ερυθρόλευκων, με δηλώσεις του στην "ΕΡΑΣΠΟΡ" αναφέρθηκε στις διαφορές του τίτλου με το 1997 και την νέα σελίδα που ανοίγεται στο μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιγάλα:

«Κυκλοφορεί μια πρόταση. Ο Ίβκοβιτς είχε τον καλύτερο βοηθό προπονητή, τον Καζλάουσκας και τον καλύτερο παίκτη τον Τεόντοσιτς.

Κανείς δεν θα ήταν στενοχωρημένος για την προσπάθεια των παιδιών, ακόμη κι αν το έχανε. Τα παιδιά άξιζαν, μας αρέσει το παιχνίδι που κάνουν. Φίλαθλοι επέστρεψαν στο γήπεδο για το μπάσκετ που έβλεπαν, με πάθος και ψυχή. Αυτός είναι ο καταλύτης για να φτάσει η επιτυχία.

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ έκαναν λάθη, αλλά η προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού ήταν τεράστια. Να μη συγκρίνουμε το τρόπαιο του 1997. Τότε ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να το αποδείξουμε. Φέτος τα παιδιά έκαναν κάτι διαφορετικό, είναι μεγαλύτερη η επιτυχία. Γράψανε νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας


Αυτή η ομάδα άγγιξε τον κόσμο, γιατί έχουν κάτι από Ολυμπιακό. Αγγίζει την ψυχοσύνθεση του φιλάθλου. Για πολλά χρόνια προσπαθούσαμε να αγοράσουμε ομάδα για να πάρουμε τίτλους. Από πέρυσι ο Ολυμπιακός χτίζει και φέτος ήρθε η επιτυχία. Σημαντικό είναι να κατακτήσει και το πρωτάθλημα, να νικήσει τον καλύτερο. Όπως το έκανε με το ευρωπαϊκό, να το κάνει και στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της ΚΑΕ για να υποδεχτεί τους ήρωες της Κωνσταντινούπολης αμέσως μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα.

Οι πολίτες ταλανίζονται από πολλά προβλήματα, αλλά η επιτυχία του Ολυμπιακού τους έκανε να βγουν στους δρόμους, όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά για την προσπάθεια. Ο τρόπος του παιχνιδιού, η επιμονή σε αυτό που αξίζουν, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό.

Εγω είμαι πάνω από όλα Ολυμπιακός. Αλλά όταν βλέπεις μια μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου ότι δεν παίρνεις ικανοποίηση από τις επιτυχίες άλλων συλλόγων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ