2012-05-14 16:47:24
Φωτογραφία για Στο Πατριαρχείο οι Πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
Η αποστολή του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη μαζί με το τρόπαιο της Ευρωλίγκα καθώς ήταν επιθυμία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου ζήτησε στα αποδυτήρια μετά τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ να βρεθούν στο Πατριαρχείο μαζί με το τρόπαιο κάτι που τελικά συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επισκέφτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και λίγο μετά τις 13:00 αποχώρησαν. Οι Πειραιώτες είχαν βρεθεί στην Πόλη και τον Οκτώβρη και είχαν υποσχεθεί πως αν ξανά βρεθούν στην Τουρκία θα τον επισκεφτούν εκ νέου. Τελικά, έκαναν πράξη την υπόσχεση τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν πήγαν πριν την έναρξη του Final Four στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος έχει ανακατασκευαστεί με έξοδα του αείμνηστου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, πατέρα του Κωνσταντίνου. Ο Ολυμπιακός μετά την επίσκεψη θα πάει στο αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα, όπου θα προσγειωθούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:00!
gazzetta
TreloKouneli
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ