2016-05-16 18:40:08
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!
Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι 8 αθλητές του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού που έλαβαν μέρος στο Κim e Liu

Ελπιδοφόρος και θετικός ήταν ο απολογισμός της παρουσίας του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Kim e Liu που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Οι 8 αθλητές του τμήματος άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με τον απολογισμό στην μεγάλη προαγωνιστική ομάδα να είναι 3 μετάλλια (χρυσό, αργυρό, χάλκινο) και δυο πέμπτες θέσεις.

Αναλυτικά:

Η Αλίκη Καραμαργιού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για 3η σερί χρονιά αφού επικράτησε και στους 3 αγώνες που έδωσε ( 13-0 ο πρώτος, 5-0 ο ημιτελικός και 6-0 ο τελικός)

Ο Στέφανος Μπαλαγιάννης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Μετά από 4 αγώνες σε πάρα πολύ δύσκολη κατηγορία με μεγάλη συμμετοχή αθλητών ο απολογισμός του αθλητή του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός . (9-2, 31-1, 13-2 και στον τελικό έχασε στον χρυσό πόντο με 11-10).


Η Σέμελη Σούμπαση κατέλαβε την 3η θέση παίζοντας 2 αγώνες. Αρχικά κέρδισε με 12-0 και στον ημιτελικό ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 9-7 ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μέχρι το σημείο της ανατροπής. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού έδειξε τεράστια σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τον προηγούμενό της αγώνα.

Ο Γιώργος Ξαμωνάκης κατέλαβε την 5η θέση σε μια κατηγορία με τεράστιο ανταγωνισμό. Ο αθλητής του Ολυμπιακού έφτασε μέχρι τον προημιτελικό μετά τις δυο νίκες που σημείωσε και «άγγιξε» το μετάλλιο στο ντεμπούτο του σε επίσημη διοργάνωση.

Ανάλογη ήταν και η πορεία της Ελπίδας Σεγρεδάκη που στην πρώτη της εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση φανέρωσε αρκετά θετικά στοιχεία.

Στην μικρή προαγωνιστική ομάδα άπαντες έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο και ήταν ανταγωνιστικοί. Συγκεκριμένα η Νίκη Μαμνίογλου ηττήθηκε με 5-3 στον πρώτο της αγώνα. Ο Δημήτρης Μαστροδήμος γνώρισε την ήττα με 1-0 στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα. Ο Μηνάς Πυρσός κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 2-0 και στη συνέχεια έχασε με 1-0.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ