2012-05-14 17:03:48
Φωτογραφία για Η Ρία Αντωνίου σε ρόλο σέξι διαιτητή δίπλα στον Βιέρι και τον Ντελβέκιο
Το «μοντέλο από τον Θεό», όπως την αποκαλούν τα ιταλικά μίντια, φόρεσε στολή διαιτητή και μπήκε στο Ολίμπικο της Ρώμης στα πλαίσια φιλανθρωπικού αγώνα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Λίγες μέρες αφού φωτογραφήθηκε για ιταλικό περιοδικό να ψήνει μουσακά. Ναι, είναι δύσκολη η ζωή της οικονομικής μετανάστριας Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν περιμένεις ότι θα έβλεπες ποτέ σε αυτή την ζωή. Όπως την Ρία Αντωνίου, την μεγάλη κερδισμένη του ιταλικού Dancing with the stars, μέσα στο Ολίμπικο της Ρώμης, αγκαλιά με τον Βιέρι και τον Ντελβέκιο.

Η' την Ρία να φοράει ποδιά και να μαγειρεύει μουσακά στα πλαίσια φωτογράφησης της για Ιταλικό περιοδικό. Δηλώνοντας μάλιστα «Αγαπάω τη ζωή, την οικογένεια και τα παιδιά και μου αρέσει να τα βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ».

Με άλλα λόγια, μια ολική μεταμόρφωση από την -όχι και τόσο μακρινή- εποχή που ξεδίπλωνε τις γυμνές αναλογίες της για χάρη ελληνικών περιοδικών.

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν δυο περιπτώσεις.

Ότι η Ρία, μόλις 23 ετών, ήταν πάντοτε το γλυκό κορίτσι που μαγείρευε για τους φίλους της («Ο μουσακάς δεν είναι κάτι ελαφρύ, αλλά είναι τέλειο για ένα γεύμα με φίλους») και έβλεπε ταινίες της cinecitta με την μητέρα της («Ενώ οι φίλες μου παρακολουθούσαν ταινίες του Hollywood εγώ, εξαιτίας της μαμάς μου, έβλεπα ταινίες γυρισμένες στην Cinecitta, ρομαντικές αλλά και λίγο νουάρ και φανταζόμουν»).

Ή ο Ηλίας Πανταζόπουλος, μόνιμος μανατζέρ της, έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Με την Ρία να αναγκάζεται να διευκρινίσει πως «Είμαι μόνη. Ο Ηλίας που είναι πάντα δίπλα μου είναι μόνο ο μάνατζέρ μου. Ποιός ξέρει; Μακάρι να βρω έναν αρρενωπό Ιταλό».

Η ουσία είναι ότι η Αντωνίου όντως φαίνεται να έχει καταφέρει να διεκδικεί με αξιώσεις μια καριέρα στην ιταλική τηλέοραση. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνει καμία γυμνή, ημίγυμνη ή έστω σέξι φωτογράφηση.

Είπαμε, είναι ορισμένα πράγματα που δεν περιμένεις ότι θα τα δεις ποτέ στην ζωή σου.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζητείται μακαρίτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζητείται μακαρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ