2016-05-17 08:02:03
Φωτογραφία για Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 39χρονο παιδόφιλο: Είχε συλληφθεί άλλες δυο φορές για παιδική πορνογραφία και βγήκε έξω!
Αμετανόητος παιδόφιλος έπεσε τελικά στα χέρια τις υποδιεύθυνσης προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα την στιγμή που ασελγούσε σε βάρος 14χρονου αγοριού, μέσα στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Κορυδαλλού, αφού πρώτα χορηγούσε στο παιδί ποσότητες χασίς.

Ο 39χρονος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς τόσο το 2012 όσο και το 2014 είχε συλληφθεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα και όπως προέκυψε από την έρευνα της Προστασίας Ανηλίκων, το 2014, το έτος δηλαδή που γνώρισε τον 14χρονο - 11 χρονών εκείνη την εποχή - είναι η περίοδος που συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνό.

Όπως προέκυψε λοιπόν από την αστυνομική έρευνα, η οποία εξελίχθηκε έπειτα από καταγγελία που έκανε στην αρμόδια υπηρεσία της Ασφάλειας η μητέρα του ανήλικου, ο αμετανόητος παιδόφιλος, “ψάρεψε” το παιδί σε πλατεία του Κορυδαλλού. Άλλωστε υπήρχε οικειότητα μεταξύ τους καθώς ο 39χρονος είναι γείτονας του παιδιού και γνώριζε τους γονείς του.

Με διάφορα προσχήματα και κυρίως με “δόλωμα” μικρά χρηματικά ποσά της τάξεως των 10 και 15 ευρώ, ο 39χρονος κατάφερε να παρασύρει το 11χρονο εκείνη την εποχή αγόρι, να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα του, όπου ασέλγησε σε βάρος του και μάλιστα παρά φύσιν, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην παρουσιάση του θέματος, από τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ανατριχιαστικές πράξεις του 39χρονου σε βάρος του ανήλικου παιδιού σε συνδυασμό με χρήση χασίς, συνεχίστηκαν επί δυο χρόνια, μέχρι δηλαδή και την επ' αυτόφωρο σύλληψη του αρρωστημένου παιδόφιλου μέσα στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Η μητέρα του 14χρονου σήμερα αγοριού, τους τελευταίους μήνες άρχισε να διαβλέπει μια δραματική αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού, με αποτέλεσμα να προβληματιστεί και να αρχίσει να αναζητά την αιτία.

Έπειτα από πιεστικές συζητήσεις που είχαν μητέρα και παιδί, το αγόρι της εξομολογήθηκε τελικά τις συχνές επισκέψεις στο διαμέρισμα του γνωστού και γείτονα τους αλλά και τις αηδιαστικές πράξεις στις οποίες τον υπέβαλε ο 39χρονος όπως επίσης και το γεγονός οτι του έδινε να καπνίσει τσιγαριλίκια.

Η μητέρα στο άκουσμα όλων αυτών υπέστη σοκ και αμέσως απευθύνθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του παιδόφιλου και μάλιστα την ώρα που έμπαινε στο διαμέρισμα του το ανήλικο αγόρι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ