2016-05-17 15:10:14
Φωτογραφία για Άθλιο tweet Τούρκου βουλευτή για την ήττα στην Ευρωλίγκα
Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος ΑΚΡ «ζήτησε» την κατάρριψη ενός ακόμα ρωσικού αεροσκάφους σε απάντηση της ήττας της Φενέρ Μπαχτσέ από τη ρωσική CSSΚ στον τελικό της Ευρωλίγκας του μπάσκετ, αντιδρώντας στον τρόπο με τον οποίο έχασε η τουρκική ομάδα, θεωρώντας ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία!

Όπως είναι γνωστό η τουρκική ομάδα ηττήθηκε από τη ρωσική με σκορ 101-96 γεγονός που προκάλεσε την οργή του Τούρκου βουλευτή Σαμίλ Ταγιάρ. Έτσι ο «δυναμικός» βουλευτής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: Σε κάνει να θέλεις να καταρρίψεις ένα ακόμα ρωσικό αεροσκάφος!

Το εν λόγω tweet κοινοποιήθηκε περισσότερες από 8.000 φορές και περισσότεροι από 9.000 Τούρκοι χρήστες το «ενέκριναν», εκφράζοντας την ευαρέσκειά τους για το άθλιο για πολιτικό σχόλιο (like) Αργότερα βέβαια ο βουλευτής δήλωσε πως η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν… ένα αστείο εν θερμώ, δηλώνοντας ότι είχε διαφωνήσει και στην κατάρριψη του Su-24 στη Συρία. Δε θυμόμαστε βέβαια να εξέφρασε τις απόψεις του στο Twitter.

Τον Μάρτιο είχε σημειωθεί ένα ακόμα αθλητικό επεισόδιο σε αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ ρωσικής και τουρκικής ομάδας, όταν οι Τούρκοι οπαδοί πέταγαν σκουπίδια στις Ρωσίδες αθλήτριες…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ