2016-05-17 19:06:07
Φωτογραφία για Τελετή Ορκωμοσίας Εθελοντών Σαμαρειτών του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του... Τοπικού Τμήματος Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου παρέστη σε αυτή, τιμώντας έτσι τη συνολικότερη προσφορά του Ε.Ε.Σ. στην τοπική κοινωνία.

Στην τελετή παρευρέθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Ήλιδας, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Δαμασκηνός Πετράκος, ιερείς της πόλης, ο διοικητής του Α.Τ. Αμαλιάδας, ο Υποδιοικητής της 117Π.Μ., ο Διοικητής Π.Υ. Λεχαινών, βουλευτές και πολιτευτές του Νομού Ηλείας, μέλη του Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πύργου.

Φορείς και σύλλογοι της περιοχής συνεχάρησαν το Τοπικό Τμήμα Αμαλιάδας για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν οι Εθελοντές Σαμαρείτες στην κοινότητα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρελήφθησαν δωρεές από φορείς και συλλόγους της περιοχής: Ο Δήμος Ήλιδας προσέφερε ένα φαρμακείο. Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης δώρισε ένα οξύμετρο, υγειονομικό υλικό και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δ.Σ. του Τμήματος. Ο Σύλλογος «Φίλοι του Ποδηλάτου Ήλιδας» δώρισε ένα ποδήλατο και φαρμακείο. Οι τσιγγάνοι Αμαλιάδας και η τοπική ομάδα δράσης του Πανευρωπαϊκού προγράμματος «ROMED» προσέφεραν υγειονομικό υλικό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ