2016-05-18 00:58:08
Φωτογραφία για Από την Bentley στη Hyundai
H Hyundai στην προσπάθειά της να παγιώσει την Genesis ως μια Premium εταιρεία, προέβη σε μια μεγάλη μεταγραφή. Προσέλαβε έναν εκ των σχεδιαστών της Bentley, Sangyup Lee.

Ο Lee μέχρι πρότινος ήταν σχεδιαστής της Bentley, ο οποίος σύμφωνα με την κορεάτικη φίρμα θα είναι ο συνδετικός κρίκος των σχεδιαστών μεταξύ Hyundai και Genesis. Για την ιστορία ο Lee δεν είναι το πρώτο στέλεχος που παίρνει η Hyundai από την Bentley. Πριν ένα χρόνο, η εταιρία είχε προχωρήσει στην πρόσληψη και του Luc Donckerwolke.

Σύμφωνα με τη Hyundai, ο έμπειρος σχεδιαστής θα συμβάλει στον σχεδιασμό των πολυτελών και τεχνολικά προηγμένων μοντέλων της Genesis. Ο Lee θα είναι υπεύθυνος για τις στρατηγικές σχεδιασμού και τις σχεδιαστικές καινοτομίες στους τομείς των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, των χρωμάτων και των υλικών, τόσο της Hyundai όσο και της Genesis.

Ο Lee έχει ένα πλούσιο βιογραφικό μιας και πήρε το βάπτισμα του πυρός στη σχεδίαση αυτοκινήτων από τον πασίγνωστο σχεδιαστικό οίκο Pininfarina. Έπειτα μεταπήδησε στο Porsche Design Center, ενώ το 1999 εντάχθηκε στην GM κι έπειτα στο VW Group Αμερικής, ως επικεφαλής σχεδιασμού. Το 2012, ξεκίνησε να εργάζεται για την Bentley, ως επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ