2016-05-18 09:50:30
Φωτογραφία για Νεογέννητο κατσικάκι που έχει «πρόσωπο ανθρώπου» [photos]
Στο χωριό Felda στη Μαλαισία, ο Ibrahim Basir μοιράστηκε φωτογραφίες με ένα νεογέννητο κατσικάκι. Μέχρι εδώ, τίποτα το περίεργο... 

Μόνο που αυτό το μικρό κατσικάκι γεννήθηκε με «ανθρώπινο πρόσωπο». Δεν είναι σίγουρα και το πιο ευχάριστο θέαμα.

Το ζώο δεν έζησε και δόθηκε σε κτηνιάτρους για εξέταση. Κάποιοι επιχείρησαν να το αγοράσουν αλλά ο Basir προτίμησε να το δώσει στους ειδικούς για να υπάρξει κάποια πρόοδος από την μελέτη αυτού του παράξενου, ομολογουμένως, περιστατικού.

Ο άνδρας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι αρχικά ήταν σοκαρισμένος όταν ανακάλυψε ότι μια από τις κατσίκες του είχε γεννήσει ένα ζώο που είχε τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπινου μωρού. Πρόσθεσε μάλιστα ότι είχε, προηγουμένως, ενημερωθεί από έναν από τους εργαζόμενους στο αγρόκτημά του, τον 50χρονο Jamaluddin Abdul Samad, ότι ορισμένα τμήματα του μικρού κατσικιού φαίνονταν να μοιάζουν με αυτά ενός ανθρώπινου βρέφους.


«Όταν πήγα να ελέγξω τι συμβαίνει, ήμουν αρκετά σοκαρισμένος, αλλά και πολύ ξαφνιασμένος, καθώς το πρόσωπο, η μύτη, τα κοντά πόδια του, ακόμη και το μαλακό σώμα του έμοιαζαν με ένα ανθρώπινο μωρό, ενώ το ανοιχτό καφέ τρίχωμά του που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα του έμοιαζε με εκείνο που θα είχε μια κατσίκα», δήλωσε ο ίδιος. Πρόσθεσε ότι παρά τα χαρακτηριστικά του το ζώο δεν είχε κάποιο ομφάλιο λώρο, ενώ θεωρεί ότι αυτό «ποδοπατήθηκε μετά τη γέννηση από τη μητέρα του», όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Ο αγρότης που αρνήθηκε να λάβει χρήματα για το σώμα του ζώου, το φύλαξε σε ένα κουτί γεμάτο με παγάκια πριν το παραδώσει στο κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής για να διερευνηθεί τι συνέβη και πού οφείλεται αυτή η παράξενη εμφάνισή του.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ