2016-05-19 12:51:14
Φωτογραφία για 7 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν ντύνεσαι το πρωί!
Πιθανότατα έχεις φτιάξει τέλεια την πρωινή σου ρουτίνα, έτσι; Εμείς έχουμε: σηκωνόμαστε απ' το κρεβάτι, κατευθείαν στο ντους, make-up, μαλλιά, κλειδιά, τσάντα και έτοιμες (το πρωινό είναι καφές στο γραφείο για κάποιες από μας).

Ήξερες όμως οτι υπάρχουν 7 πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα καθώς ντύνεσαι το πρωί; Αυτά είναι για να είσαι σίγουρη πως δείχνεις υπέροχη και στη μόδα κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι. Και εμείς στα προσφέρουμε απλόχερα. Διάβασε και μάθε.

1. Βγάλε ένα αξεσουάρ

Πάρε μάθημα από την Coco Chanel. Είναι εύκολο να το παρακάνεις με τα αξεσουάρ, σκεπτόμενη 'μερικά ακόμα κοσμήματα', 'ή μήπως ακόμα ένα κρεμαστό' ή 'ίσως αυτά τα χρωματιστά παπούτσια να κάνουν τη διαφορά'. Αλλά σε γενική εικόνα, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο σε ο,τι αφορά το να είσαι κομψή, οπότε σιγούρεψε πως βγάζεις πάντα ένα αξεσουάρ πριν φύγεις από το σπίτι

2. Κάτσε σε μια καρέκλα αφού ντυθείς


Δεν μπορούμε καν να εκφράσουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό. Όπου κι αν πρόκειται να πας -είτε στη δουλειά, είτε για ποτό, είτε για φαγητό-, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να καθίσεις οπότε θα ήταν σοφό να κάνεις ένα τεστ εκ των προτέρων. Αν φοράς μία κοντή φούστα, μία μπλούζα που τσαλακώνεται εύκολα, ή ενδεχομένως ένα vintage στενό τζιν που δεν είναι καθόλου ελαστικό, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Διάλεξε καλύτερα το άνετο παντελόνι που είναι και δοκιμασμένο.

3. Κοίταξε ολόκληρο το σύνολο σου στον καθρέφτη

Και δεν εννοούμε μόνο τα ρούχα και τα παπούτσια. Σκέψου γυαλιά ηλίου, καπέλο, τσάντα, όλα. Μπορεί να ακούγεται προφανές αλλά δεν ξέρουμε καν πόσες φορές έχουμε φύγει απ' το σπίτι για να φτάσουμε στο γραφείο και να συνειδητοποιήσουμε πως τα γυαλιά ηλίου μας δεν ταιριάζουν καθόλου με τίποτα άλλο στο look μας. Σιγούρεψε πως όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.

4. Βγάλε μία selfie στον καθρέφτη

Ή βάλε τη συγκάτοικό σου να σε βγάλει. Γιατί όλες ξέρουμε πως οι καθρέφτες πολλές φορές λένε ψέμματα. Μπορούν να διαστρεβλώσουν το σώμα σου ή να κάνουν τα χρώματα να μην δείχνουν ωραία, οπότε έχε το κινητό σου εύκαιρο. Α, και διάγραψέ τη μετά γιατί έτσι θα γεμίσει όλος ο χώρος για τις φωτογραφίες!

5. Τσέκαρε αν φαίνεται το εσώρουχό σου

Ειδικά αν φοράς ανοιχτό χρώμα. Η Kendall Jenner ξέρει.

6. Κάνε πλάνο των περιεχόμενων της τσάντας σου

Μπορεί να πιστεύεις πως το να θυμηθείς τα κλειδιά σου είναι αρκετό αλλά είσαι κατάλληλα εξοπλισμένη για το υπόλοιπο της ημέρας σου; Αν φοράς τακούνια που ξέρεις πως θα σε πονέσουν, θυμίσου τα χανζαπλάστ. Θα κάνεις μεγάλη διαδρομή; Πάρε κάτι ελαφρύ να πας. Θα βγεις μετά τη δουλειά; Πάρε το κόκκινο κραγιόν σου. Ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευχαριστεί.

7. 'Άνοιξε' τα παπούτσια σου

Είναι το παλιότερο κόλπο αλλά υπάρχει λόγος που η μητέρα σου πάντα σου έλεγε να τεστάρεις τα καινούρια σου παπούτσια περπατώντας γύρω γύρω στο σαλόνι πριν φύγεις απ' το σπίτι. Οι κάλοι δεν είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ