2016-05-19 23:59:18
Φωτογραφία για Ο κόσμος ανταποκρίνεται στην ανακατασκευή της Λεωφόρου
Η ομάδα του Παναθηναϊκού θέλει να μείνει στην φυσική της έδρα, αλλά αυτή, να εκσυγχρονιστεί και να γίνει όπως πρέπει να είναι και αρμόζει για μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ζιλμπέρτο έπαθε πλάκα με την Λεωφόρο! Από την πρώτη μέρα είπε πόσο δυνατή έδρα είναι και πως του θυμίζει γήπεδα σε Αγγλία, όσον αφορά το πόσο κοντά είναι οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος με την ανταπόκριση που έδειξε, ήδη είναι και πάλι κοντά στην ομάδα. Θέλει να βάλει το λιθαράκι του για την νέα Λεωφόρο.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι ενεργοποιούνται εύρωστοι οικονομικά φίλοι του Παναθηναϊκού, που βάζουν από 50 έως 150.000 ευρώ . Διότι με αυτά τα ποσά είναι εφικτό να γίνει η ανακατασκευή της Λεωφόρου εντός χρονοδιαγράμματος, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2017.  Φυσικά υπάρχει συμμετοχή και με 20 και 50 ευρώ από φίλους της ομάδας, που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν, συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.  Αυτό είναι πολύ καλό νέο για την προσπάθεια, που κάνει ο Παναθηναϊκός
. Ο κόσμος, μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος αγωνιστικά, αλλά επειδή βλέπει, ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια , για να γίνει κουκλί η Λεωφόρος και μία ακόμα πιο καυτή και σύγχρονη έδρα, συμμετέχει στην ανακατασκευή του γηπέδου. Ασφαλώς, για να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο θα πρέπει και η ομάδα να συνέλθει αγωνιστικά, να μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση στα play off και το καλοκαίρι να γίνουν οι σωστές μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας περιόδου.

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ