2016-05-20 09:13:13
Φωτογραφία για Τοπίο στην ομίχλη στο Χρηματιστήριο
Εν αναμονή των εξελίξεων από τη διαπραγμάτευση τελεί το Χρηματιστήριο με τους επενδυτές να αξιολογούν τα νέα μέτρα που φέρνει το πολυνομοσχέδιο σε ενέργεια, «κόκκινα» δάνεια, υπερταμείο, φορολογία και ασφαλιστικό και προς το παρόν ο Γενικός Δείκτης συσσωρεύει «δυνάμεις» σε ένα στενό εύρος τιμών.

Όπως αναφέρουν χρηματιστηριακοί αναλυτές την ώρα που η εγχώρια επενδυτική κοινότητα υποφέρει από ρευστότητα συνδυαζόμενη με απογοήτευση λόγω μη συμμετοχής της στο τελευταίο ανοδικό momentum του X.A. τα ξένα χαρτοφυλάκια και οι διαχειριστές τους σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Στα τεχνικά δεδομένα η χρηματιστηριακή αγορά παραμένει διστακτική, γιατί μετά από την σημαντική άνοδο του τελευταίου διαστήματος οι τράπεζες αφομοιώνουν κεκτημένα. Όσο ο Γενικός Δείκτης διακρατά την στήριξη των 613 μονάδων η βραχυπρόθεσμη τάση θα παραμένει καθαρά ανοδική.

Ανοδική παραμένει η βραχυπρόθεσμη τάση όλων των δεικτών με το Γενικό Δείκτη να συνεχίζει να κινείται εντός της κρίσιμης ζώνης των 620- 630 μονάδων.Να επισημάνουμε επίσης πως σήμερα, τρίτη Παρασκευή του μήνα, θα πραγματοποιηθεί η λήξη των παραγώγων προϊόντων σειράς Μαΐου γεγονός το οποίο θα μπορούσε να διαφοροποιήσει λίγο την κατάσταση...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ