2016-05-20 23:03:51
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο και έπιασε κορυφή
Στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ είναι η ΑΕΚ, μετά την νίκη της με 1-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, έχοντας πλέον προβάδισμα και για την εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει, σε ένα 45λεπτο με ελάχιστες φάσεις.

Οι Κιτρινόμαυροι μετά τα πρώτα λεπτά που έψαχναν τα πατήματά τους, βρήκαν τον ρυθμό τους, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έβγαιναν στην επίθεση, ωστόσο η τελική επιλογή τους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, κάτι που τους στέρησε το γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος, ήταν καλά στημένος στην άμυνα, προσπαθώντας να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Με δυνατό ρυθμό ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, με τον Διούδη να έχει κατεβάσει ρολα. Στο 56΄ ο Μάνταλος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Λαμπρόπουλο να μην δίνει πέναλτι
. Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε από τον αρχηγό της ένα λεπτό αργότερα. Ο Σιμόες έκανε τη σέντρα και ο Μάνταλος με απευθείας σουτ, κέρδισε τον Διούδη και έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση. Μετά το γκολ της Ένωσης ο Πανιώνιος ανέβασε τον ρυθμό του, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 75΄ ο Γιόχανσον πέρασε εξαιρετικά στον Τζεμπούρ, με τον Διούδη να του λέει ξανά όχι σε τετ α τετ. Στο 81΄ ο Διούδης έδιωξε για ακόμα μια φορά εντυπωσιακά, αυτή τη φορά στο μακρινό σουτ του Πλατέλλα. Ενώ στο 85΄ ο Ανέστης δήλωσε παρών και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Μπακασέτα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ