2012-05-14 18:51:06
Φωτογραφία για Ανοιξιάτικη άσκηση: Ανεβάστε τους τόνους
Η personal trainer των stars, Ramona Braganza μας δίνει tips για να αποκομίσουμε τα μέγιστα οφέλη για τη σιλουέτα και την υγεία μας, με την ανοιξιάτικη fitness ρουτίνα που θα ακολουθήσουμε- όποια κι αν είναι αυτή.

1) Ενέργεια πριν την άσκηση:

Τριάντα λεπτά πριν ξεκινήσετε να γυμνάζεστε, συνίσταται η κατανάλωση μίας μπάρας ενέργειας ή μίας μπανάνας. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, φάτε ένα υγιεινό σνακ την μία ώρα μετά την γυμναστική. Βοηθάτε, έτσι τον μεταβολισμό να κάνει μεγαλύτερες καύσεις.

2) Μην αφυδατώνεστε:

Είτε προτιμάτε το νερό, είτε ένα αναψυκτικό χωρίς θερμίδες, η αλήθεια είναι ότι όλα τα ροφήματα βοηθάνε στην ενυδάτωση του οργανισμού. Μάλιστα, ακόμα και ο καφές ή άλλα ροφήματα με καφεΐνη μπορούν να «ξυπνήσουν» τον οργανισμό πριν την άσκηση.

3) Πείτε «όχι» στη στέρηση:

Είναι γνωστό σε όλους ότι, για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η συστηματική άσκηση πρέπει να συνδυάζεται με μία ισορροπημένη διατροφή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας φαγητά ή αναψυκτικά- απλώς μην τα περιλαμβάνεται καθημερινά στη διατροφή σας. Φροντίστε, ανά διαστήματα, να επιβραβεύετε με αυτά τον εαυτό σας για την σκληρή δουλειά.


4) Βάλτε φαντασία:

Δεν υπάρχει κανόνας που να επιβάλλει ότι η άσκηση πρέπει να γίνεται εντός των τειχών του γυμναστηρίου. Επωφεληθείτε από τα (ελάχιστα, είναι η αλήθεια) πάρκα ή άλση της πόλης σας και αρπάξτε όποια ευκαιρία σας δίνεται για να κάψετε θερμίδες. Καταργείστε το ασανσέρ και ανεβαίνετε τα σκαλιά δύο- δύο, για να επιτύχετε τις μέγιστες δυνατές καύσεις.
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Athens “must leave the euro now”
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Athens “must leave the euro now”
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ