2016-05-21 14:05:32
Φωτογραφία για ΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τον Κάρλος Εδουάρδο ο οποίος φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Μια αρκετά καλή αλλά και αρκετά... ακριβή περίπτωση είναι εκείνη του Κάρλος Εδουάρδο ακόμη για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Δώνης στην εφημερίδα LiveSport, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν παίκτη που κοστολογείται από την Αλ Χιλάλ τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Κάρλος Εδουάρδο είναι πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι όμως και μια πολύ ακριβή περίπτωση ακόμη και για μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Η Αλ Χιλάλ τον κοστολογεί δέκα εκατομμύρια ευρώ μίνιμουμ και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού του με οψιόν αγοράς όπως γράφηκε στην Ελλάδα. Πριν από μερικές μέρες είχαμε συζήτηση για το πλάνο της επόμενης σεζόν και αποφασίσαμε ότι εάν πουληθεί θα πρέπει να φέρει τα χρήματα που σας ανέφερα. Το πιο πιθανό είναι να πάει στην Κίνα το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Παίζει ως δεκάρι ή ως δεύτερος επιθετικός. Δεν μπορεί να παίξει ούτε στα πλάγια όπως ακούω ούτε οκτάρι. Το μαρκάρισμα δεν είναι στο ρεπερτόριό του. Εγώ μαρκάρω περισσότερο... Είναι πολύ ποιοτικός με καλά στημένα και πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Έρχεται από πίσω και σκοράρει. Έβαλε 14 γκολ και αν δεν είχε 1-2 μικροτραυματισμούς μέσα στη χρονιά θα είχε σκοράρει περισσότερα», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ