2016-05-21 16:53:32
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας… κάνει τον σταυρό του που υπάρχει (και) η Μιράντα Ξαφά
Από την προηγούμενη εβδομάδα, με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της Δράσης, του κόμματος με την… περιουσία τοξικότητας των στελεχών του και μηδενικής κοινωνικής απήχησης, ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα για το πόσο μεγάλη ζημιά προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία η γειτνίαση με… όλους αυτούς.

Βλέποντας κανείς τη Μιράντα Ξαφά στέλεχος της… κουλτούρας Στέφανου Μάνου, με πολυδεκαετή παρουσία στον δημόσιο διάλογο, και τις ίδιες, αδιόρθωτες και κυνικές θέσεις που οδηγούν σε κοινωνική αυτοκτονία, να μιλάει το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Σπύρου Μάλλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καταλαβαίνει… πόσο τυχερός είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός βρήκε και τα κάνει. Ταϊζει σανό τους Έλληνες, όπως είναι η πετυχημένη σχετική φράση που έχει διατυπωθεί, γνωρίζοντας ότι, με τοξικές περιπτώσεις ακραίου κυνισμού, όπως είναι η Μιράντα Ξαφά, και τη γειτνίασή της με τη Νέα Δημοκρατία, ο… σανός τρώγεται πιο εύκολα.

Και είναι να απορεί κανείς. Πάλι η Μιράντα Ξαφά; Τόσα χρόνια. Οι ίδιες απόψεις. Ο ίδιος κυνισμός. Πάτο δεν έχει το βαρέλι;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ