2016-05-21 17:56:35
Φωτογραφία για Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου τίμησε τους ΑΓΕΕΘΑ και ΑΓΕΝ
Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αύλειο χώρο στο Φρούριο του Φιρκά ενόψει των εκδηλώσεων για την 75η επέτειο για την Μάχη της Κρήτης, η Ιερά Μητρόπολη μας απέδωσε ευαρέσκειες τιμής σε δύο Ανώτατους Αξιωματικούς που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό και που αμφότεροι κατάγονται από την Κρήτη.Τις ευαρέσκειες της Μητροπόλεως μας απένειμε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και στον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη.

Το κείμενο των ευαρεσκειών ανέγνωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ενώ με την σειρά τους οι δύο Αξιωματικόι προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας Θυρεούς του Π. Ν. .

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Χανίων), τον Δήμο Χανίων, και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που ταξίδεψε το ακροατήριο σε ένα μελωδικό ταξίδι με παλαιά αγαπημένα τραγούδια.


Το παρών στην εκδήλωση πλην των προαναφερομένων, έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, η Βουλευτής Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, πολιτικοί και στρατιωτικοί παράγοντες του τόπου μας, Βετεράνοι της Μάχης της Κρήτης και αντιπροσωπείες από τις συμμαχικές χώρες.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον  κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη!

ΠΗΓΗ: https://www.imka.gr/i-iera-mitropoli-mas-timise-ageetha-ke-agen/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο τύπου του ΣΕΕΝΣΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο τύπου του ΣΕΕΝΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ