2016-05-21 19:47:14
Φωτογραφία για Εύη Αδάμ: «Εννοείται ότι έχω κάνει block τον Λάμπη Λιβιεράτο στο facebook»
Η Εύη Αδάμ μίλησε στο JoinUs και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο Για το block που έχει κάνει στον Λάμπη Λιβιεράτο:

Δεν υπάρχει λόγος να τηλεφωνιόμαστε με τον Λάμπη. Είναι μπλοκαρισμένος από το facebook μου, εννοείται. Άλλες φορές μαθαίνω αυτά που γράφει, άλλες όχι. Φυσικά θα ήθελα να μην είναι δημόσια τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Έχω πάθει ανοσία. Έχουμε αληθινή ζωή, δεν ζούμε τη ζωή μας μέσα από το πώς τη γράφουν οι άλλοι στα περιοδικά.

Για τη φωτογράφιση με τις κόρες της που παρουσιάστηκε ως προκλητική:

Σκέφτηκα ότι το δικό μου μυαλό είναι καλά, αυτοί είναι σχιζοφρενείς και έχουν διαταραχή. Είναι αξιολύπητη η κατάσταση. Πρέπει να γεννιούνται θέματα από το πουθενά και να είναι κατασκευάσματα τα οποία δεν πειράζει να είναι αναληθή. Δεν πειράζει αν είναι τα παιδιά ντυμένα στη φωτογραφία. Εμείς θα γράψουμε ότι είναι γυμνά.

Για τις σχέσεις της:

Ποιος σου είπε ότι είμαι μόνη μου και πού το ξέρεις; Και αν τα έχω με κάποιον στο εξωτερικό; Δεν θέλω να έχω standard σχέση προς το παρόν. Είναι ανάλογα ποιος θα βρεθεί και τι θα σου βγάλει ο άλλος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ