2016-05-22 01:20:18
Φωτογραφία για Σχόλια Γ. Γ. της ΑΣΠΕ στο δημοσίευμα: Δημοσιογραφική βόμβα στις μελλοντικές συντάξεις
Το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», σχολιάζει ο Μανώλης Χρυσόγελος  (Γενικός Γραμματέας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος) Συγχαρητήρια στη δημοσιογράφο για το πολύ καλό ρεπορτάζ. Χρόνια η ΑΣΠΕ *, συνεχώς φωνάζει και αναφέρει το θέμα στην πολιτική ηγεσία και πνευματική ηγεσία της χώρας, οι οποίες δυστυχώς καθεύδουν!. . . Δυστυχώς αν δει κάποιος τα στοιχεία του 2015 από το ΥΠΕΣ και όχι μέχρι το 2014 που γράφετε, θα δει ότι αυτά είναι πολύ χειρότερα, αφού οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων κατά 28. 801 και μέχρι τώρα το 2016 κατά 13. 792!. . Η κυβέρνηση με τα μέτρα που συνεχώς φέρνει εξοντώνει και εξαφανίζει την ελληνική πολύτεκνη οικογένεια καθώς την διώκει, την εμπαίζει εξισώνοντας την με τους άγαμους...

Με τίτλο «Πυρίκαυστος χώρα» και με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου».

Αποκαλύπτουμε την μεγάλη «παγίδα» που κρύβει ο... κόκκινος Οκτώβρης που έρχεται. Γιατί όλα θα κριθούν το φθινόπωρο για την οικονομία και τη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος.


Επίσης, εκτενές ρεπορτάζ για το νέο φορολογικό τοπίο σε ακίνητα και αυτοκίνητα. Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο φόρο και ποιοι λιγότερο. Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα.

Ακόμη με την «Ημερησία του Σαββάτου»:

Αποκάλυψη: Το σχέδιο της Τράπεζας της Ελλάδος και του Μαξίμου για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Τι θα προτείνουν στους δανειστές προκειμένου να αλλάξει το κλίμα.

Δημογραφική βόμβα για τις μελλοντικές συντάξεις. Η έκθεση σοκ για τους «γηρασμένους εργαζόμενους» μέχρι το 2050. Πρόβλεψη για εργασία μέχρι τα... 70 και λιγότερες παροχές για όλους.

Ρεπορτάζ για την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα. Τι θα φέρει στη βαλίτσα του και για ποια ενεργειακά έργα θα μιλήσει. Κορυφαίοι αξιωματούχοι θα τον συνοδεύσουν.

Θύελλα για τη λειτουργία του υπερ-Ταμείου. Πώς θα «στηθεί», πότε και ποιες εταιρείες θα περάσουν στον έλεγχό του.

Επίσης, δύο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:

Φώφη Γεννηματά: «Εκχωρούν τον εθνικό πλούτο της χώρας για 99 χρόνια. Μεγάλη επιτυχία του... Σόιμπλε».

Τσαρλς Νταλάρα: Ο πρώην επικεφαλής του IIF συστήνει στην Ελλάδα: Κάντε επενδύσεις, μειώστε φόρους.

Ακόμη, μια ακόμη μεγάλη προσφορά με την «Ημερησία του Σαββάτου»:

Κάθε εβδομάδα  o Αστερίξ και η παρέα του έρχονται στην Ημερησία του Σαββάτου και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!

Το αγαπημένο κόμικς μικρών και μεγάλων έρχεται για να προσφέρει δράση, γέλιο και μοναδική διασκέδαση!

Οι τρομεροί γαλάτες Αστερίξ και Οβελίξ είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές των ιστοριών. Ο Αστερίξ παίρνει μαζί του στις περιπέτειές του ένα φλασκί με το μαγικό φίλτρο που του φτιάχνει ο Δρυίδης Πανοραμίξ και του χαρίζει υπεράνθρωπη δύναμη. Ο Οβελίξ είναι κατασκευαστής μενίρ, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ψητά αγριογούρουνα και λατρεύει να δέρνει τους Ρωμαίους. Όταν ήταν μικρός έπεσε στη χύτρα με το μαγικό ζωμό και έχει από τότε υπερφυσική δύναμη και για αυτό, όσο κι αν το ζητάει, ο Δρυίδης Πανοραμίξ δεν τον αφήνει να πιει  γιατί θα ήταν καταστροφικό για την υγεία του. Μαθουσαλίξ, Μαζεστίξ, Κακοφωνίξ, Ρωμαίοι και Πειρατές είναι μεταξύ άλλων βασικοί χαρακτήρες των ιστοριών.

Αυτό το Σάββατο «Ο Μάντης». Στην ιστορία αυτή, κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας και ενώ ο Πανοραμίξ απουσιάζει, ο θεός Τάρανις στέλνει στους Γαλάτες έναν ξένο που παριστάνει τον μάντη. Οι Ρωμαίοι αρπάζουν την ευκαιρία και τον χρησιμοποιούν για να εκμεταλλευτούν την αφέλεια των ατίθασων και γενναίων Γαλατών. Ο Αστερίξ, όμως, δεν παραμυθιάζεται, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και ο φίλος του Οβελίξ, αφήνονται να τους παρασύρει ο Μάντης με τα γλυκά λόγια του και τις κούφιες υποσχέσεις του για ένα καλύτερο μέλλον Οι απίθανες περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ, σε μια σειρά πολυτελών τόμων, κάθε εβδομάδα δωρεάν στην Ημερησία του Σαββάτου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυρίαρχος στη Γαλλία η Παρί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυρίαρχος στη Γαλλία η Παρί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ