2016-05-22 10:27:18
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!
Διαβάστε τι δήλωσαν οι πολίστες του Θρύλου μετά την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο osfp.gr τα εξής: «Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο στόχος μας, μαζί με το Κύπελλο φυσικά όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις. Μέσα από πολύ δουλειά κλίμα και ομαδικότητα έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να πετυχαίνουμε. Όσον αφορά το ευρωπαϊκό και εκεί πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Στη Βουδαπέστη θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Σίγουρα είναι μεγάλη διάκριση ότι έχουμε περάσει στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μετά από χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Φουντούλης: «Να φτάσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης»

Γιάννης Φουντούλης: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς
. Το πρωτάθλημα είναι πάντα σημαντικό και η ποιότητα του Ολυμπιακού εντός των συνόρων είναι αδιαμφισβήτητη. Στοχεύαμε από την αρχή της χρονιάς στο αήττητο στην Ελλάδα και να καταφέρουμε να προκριθούμε στην τελική φάση του Champions League. Μέχρι στιγμής η σεζόν εξελίσσεται πάρα πολύ καλά. Το ότι είμαστε αήττητοι τα λέει όλα και αφού ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα με το Κύπελλο, θα προχωρήσουμε για το όνειρο της Ευρώπης. Στη Βουδαπέστη θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Champions League. Σίγουρα ψυχολογικά είμαστε πάρα πολύ καλά γιατί έχουμε τεράστια αυτοπεποίθηση και γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας. Επιπλέον το γεγονός ότι είδαμε τόσο πολύ κόσμο να ενδιαφέρεται για να βρεθεί στην Βουδαπέστη και να ακούμε ότι θα έχουμε 800 ή 900 φιλάθλους στο πλευρό μας, μας δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα για τον ευχαριστήσουμε και να φτάσουμε τον Ολυμπιακό αν γίνεται και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης».

Μυλωνάκης: «Κατακτήσαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς»

Μανώλης Μυλωνάκης: «Κατακτήσαμε τον πρώτο και βασικό στόχο της χρονιάς. Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη, αλλά προέχει το πρωτάθλημα και τώρα την άλλη εβδομάδα το Κύπελλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και μετά πρώτα ο θεός να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στο Final 4. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει στόχο να προκριθούμε στο Final 6. Στη διάρκεια της σεζόν άλλαξαν οι στόχοι, είδαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση, θέλαμε να την κατακτήσουμε και προκριθήκαμε στον ημιτελικό. Όλες οι ομάδες που μετέχουν στην διοργάνωση, είναι οι κορυφαίες της Ευρώπης και όλες θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε το ίδιο ακριβώς».

Μουρίκης: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Κώστας Μουρίκης: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι κατακτήσαμε και φέτος αήττητοι το πρωτάθλημα. H διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακού. Τώρα έχουμε άλλες δυο κούπες μπροστά μας. Το Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό. Έχουμε δείξει ότι είμαστε, αν όχι η καλύτερη ομάδα, από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε στη Βουδαπέστη, έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό!»

Κολόμβος: «Χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Χριστόδουλος Koλόμβος: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη με καλή εμφάνιση. Ήταν ένας τελικός και έτσι θέλαμε να τον αντιμετωπίσουμε και να πανηγυρίσουμε. Από αύριο όμως τα κεφάλια πάλι μέσα για τους επόμενους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ