2016-05-22 12:40:14
Φωτογραφία για 8 απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια ομπρέλα! [photos]
Οι ομπρέλες δεν αποτελούν μόνο χειμερινό αξεσουάρ. Μπορεί την άνοιξη και το καλοκαίρι να μην τις χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα γιατί οι βροχές στην Ελλάδα είναι σπάνιες, όμως, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να τις εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας δίνοντας στιλ και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Διακοσμήστε την εξώπορτά σας Κρεμάστε μια κλειστή ομπρέλα στην εξώπορτα του σπιτιού σας και τοποθετήστε στο εσωτερικό της μερικά όμορφα εποχιακά λουλούδια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν από τη διακόσμησή σας πριν καν μπούνε μέσα στο σπίτι σας. Άλλωστε η εικόνα που δημιουργούν οι καλεσμένοι σας για εσάς εξαρτάται από τη πρώτη εικόνα που θα αντικρίσουν με το που θα φτάσουν στο σπίτι σας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιμένουμε και σας λέμε πως η εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού και η διακόσμηση του χολ είναι πολύ σημαντική υπόθεση γιατί πολύ απλά η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Καλωσορίστε, λοιπόν, τους καλεσμένους σας με τον πιο όμορφο και αισιόδοξο τρόπο.


Ανάμεσα στα εποχιακά φυτά της άνοιξης ξεχωρίζουμε τη Βουκαμβίλια, την Καμπανούλα, τη Μαργαρίτα, τις Νεραγκούλες, τον Πανσέ και το Τριαντάφυλλο.

Προστατέψτε τα φυτά σας Αυτό το tip απευθύνεται περισσότερο σε ανθρώπους που διαθέτουν κήπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και όσοι από εσάς διαθέτετε βεράντα με φυτά. Υπάρχουν κάποια φυτά που δεν αντέχουν την υπερβολική ζέστη. Τοποθετώντας μια ομπρέλα από πάνω τους μπορείτε να τα προστατέψετε τις ώρες που καίει περισσότερο ο ήλιος.

Διακόσμηση μέσα στο σπίτι Αντί να βάλετε τη ομπρέλα σας στην εξώπορτα μπορείτε να τη βάλετε και στο εσωτερικό του σπιτιού σας δημιουργώντας ένα επιδαπέδιο βάζο. Στηρίξτε την απλά σε κάποια γωνία και τοποθετήστε στο εσωτερικό της μερικά όμορφα φρέσκα λουλούδια.

Φτιάξτε ένα διακοσμητικό για τον τοίχο Καρφώστε έναν γάντζο στον τοίχο σας και κρεμάστε εκεί μια κλειστή ομπρέλα. Τοποθετήστε φυτά και λουλούδια σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με τη διακόσμηση τους σπιτιού σας. Το όλο concept θα μοιάζει με ένα υπέροχο φυτό τοίχου και θα αναβαθμίσει πολύ τον χώρο σας, δίνοντάς του χρώμα και ζωή.

Διακόσμηση στη βεράντα Κρεμάστε μια ομπρέλα ανάποδα στη βεράντα σας (με το χερούλι προς τα πάνω). Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε ένα καρφί για να στερεώσετε στο ταβάνι ένα σχοινί. Στη συνέχεια περάστε αυτό το σχοινί στο χερούλι της ομπρέλας σας και διακοσμήστε την με φυτά και πρασινάδες όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Σκεπάστε τα τρόφιμα σε ένα πικνίκ Τώρα που ο καιρός είναι φανταστικός μπορείτε να οργανώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας τα πιο ωραία πικνίκ και μπάρμπεκιου. Για να μην πλησιάζουν μύγες και άλλα έντομα τα τρόφιμά σας, μπορείτε να τα σκεπάσετε με το πάνω μέρος μιας ομπρέλας.

Φτιάξτε μόνοι σας ομπρέλα που αντανακλά τον φωτισμό Θέλετε να τραβήξετε πιο επαγγελματικές φωτογραφίες; Μήπως θα θέλατε να τραβήξετε επίσης ένα βίντεο για να το ανεβάσετε στα social media αλλά ο φωτισμός στον χώρο σας είναι ανεπαρκής; Φτιάξτε μόνοι σας μια ομπρέλα που αντανακλά το φως. Αρχικά θα πρέπει να βάψετε τη ομπρέλα σας με ένα ασημί σπρέι αντανακλαστικού χρώματος. Στη συνέχεια, και αφού στεγνώσει πολύ καλά η βαφή, στερεώστε την ομπρέλα σε ένα stand, πάνω στο οποίο θα στερεώσετε και μια δυνατή λάμπα.

Φτιάξτε φωτιστικό Χρησιμοποιήστε μόνο το χερούλι μιας παλιάς ομπρέλας και φτιάξτε το πιο ιδιαίτερο φωτιστικό τοίχου. Απλά κολλήστε το χερούλι στο «καπέλο» του φωτιστικού σας και κρεμάστε το σε όποιο σημείο σας βολεύει. Θα χρειαστείτε καλή κόλλα που να κολλάει υφάσματα και ξύλο και θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία.

Με λίγη φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε πάρα πολλά πράγματα με καθετί που έχετε στο σπίτι σας. Οι ομπρέλες είναι αξεσουάρ που μπορούν να ενισχύσουν πολύ τη διακόσμηση του σπιτιού σας ακόμα και τους ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς μήνες. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας για να φτιάξετε τα πιο όμορφα διακοσμητικά, φωτιστικά και χρήσιμα αντικείμενα στο σπίτι σας.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ