2016-05-22 13:15:41
Φωτογραφία για ΘΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΡΕΜΠΕ!
Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναμένεται να συναντηθεί με το μάνατζερ του Ζερεμί Μενέζ, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Ο Ζερεμί Μενέζ είναι μια περίπτωση που έχει... ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός και που μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει ή όχι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή» ο Κριστιάν Καρεμπέ, τον πιστεύει πολύ και στο ραντεβού που θα γίνει με τον εκπρόσωπό του στη Νίκαια της Κυανής Ακτής θα ξεκαθαρίσει ουασιαστικά το αν ο 29χρονος Γάλλος θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού μετά τη Μίλαν.

Δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του Μιλάνου πάντως, καθώς από βασικός που ήταν πέρυσι, φέτος αγωνίστηκε μόλις σε δέκα παιχνίδια, λόγω ενός τραυματισμού που είχε, ενώ το Σάββατο (21/5) έμεινε στον πάγκο τον τελικό του Coppa Italia απέναντι στην Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ως... «όπλα» για να τον πείσουν να έρθει στο Λιμάνι, τόσο τις εγκαταστάσεις τους και το άκρως υψηλού επιπέδου περιβάλλον που προσφέρουν σε κάποιον να εργαστεί, όπως επίσης και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Η... λάμψη του σύμβουλου στρατηγικής του Ολυμπιακού ακτινοβολεί παγκοσμίως και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο ούτε από τον Μενέζ.

Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και ο 29χρονος άσος έχει μεγάλο βιογραφικό με… πέρασμα από την Μονακό, την Σοσό, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ