2016-05-22 18:10:26
Φωτογραφία για «ΠΡΟΣ... ΜΕΞΙΚΟ Ο ΣΕΜΠΑ»
Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στη... Λατινική Αμερική ο Σεμπά, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού υπάρχει από σύλλογο που αγωνίζεται στο Μεξικό και η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει να έχει προχωρήσει αρκετά, όπως αναφέρεται στη «Sportday».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι η ομάδα που θέλει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό πιθανόν να είναι η Κρουζ Αζούλ που απέκτησε τον Χόρχε Μπενίτες από τον Ολυμπιακό και ότι δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα οριστικές εξελίξεις και να υπάρξει... deal, ενώ παράλληλα, ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει δείξει και η Πατσούκα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Σεμπά, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Κρουζέιρο, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους με κανονική μεταγραφή από την Εστορίλ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί του. Οπότε, θα πρέπει, να φανούν και οι προθέσεις του Ολυμπιακού για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έκανε συνολικά 33 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ