2016-05-23 00:40:20
Φωτογραφία για Break ο Ολυμπιακός με...μαχαιριά Σπανούλη στον Παναθηναϊκό
Φινάλε βγαλμένο από τα ομορφότερα μπασκετικά όνειρα! Ο Ολυμπιακός έκανε το break στην έδρα του Παναθηναϊκού με 66-68, φέρνοντας τη σειρά των τελικών στο 1-1, αλλά αυτό που αντικρύσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα του ΟΑΚΑ από τους Διαμαντίδη και Σπανούλη ήταν.. συγκλονιστικό.

H τρίποντη “βόμβα” του “3D” παραλίγο να κάνει το 2-0 υπέρ των “πρασίνων”, αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην κυριολεξία και με τον Καλάθη κολλημένο πάνω του, ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε ένα τεράστιο τρίποντο και έδωσε το break στον Ολυμπιακό!

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν περισσότερες λύσεις κόντρα στο “τριφύλλι”, που εμφανίστηκε κουρασμένο και μπλοκαρισμένοι και πήραν τη νίκη έχοντας για καλύτερο παίκτη τον Γιώργο Πρίντεζη (20 πόντους), ενώ ο Σπανούλης έφτασε πάνω στη λήξη τους 11.

Από την ομάδα του Πεδουλάκη, ο Pαππάς προσπάθησε να φέρει τα... πάνω κάτω με 12 πόντους, αλλά ήταν μόνος, αφού κανένας άλλος συμπαίκτης του δεν έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων. Το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη στις 26 Μαΐου, στο ΣΕΦ, στις 19:30.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ