2016-05-23 23:11:59
Φωτογραφία για Πράσινη καταιγίδα στη Λεωφόρο σάρωσε την ΑΕΚ
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και κατάφερε εν τέλει να σημειώσει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ αλλά και την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι φέτος, διασύροντας με 3-0 την ΑΕΚ. Παρότι οι «πράσινοι» δεν είχαν μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στους φιλοξενούμενους, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Ρόμπιν Λουντ, έπειτα από γύρισμα (το οποίο κόντραρε σε παίκτη της ΑΕΚ) του Μπεργκ, από πλάγια θέση και προ κενής εστίας, έκανε το 1-0 για το «Τριφύλλι».

Στο 29′, ήταν η σειρά του συνήθους υπόπτου να βάλει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του στο ματς. Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ, που έπειτα από όμορφη παράλληλα σέντρα του Βιγιαφάνιες άπλωσε το πόδι του προλαβαίνοντας τον Ανέστη και έγραψε από κοντά το 2-0. Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Κλωναρίδης διέσχισε πολύ γρήγορα το μισό γήπεδο, πάτησε περιοχή, πέρασε τον Ανέστη και πλάσαρε προ κενής εστία για το τελικό 3-0
. O Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Ένωση στη Λεωφόρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «κιτρινόμαυρους». Επιτέλους η ομάδα του Στραματσόνι ξεδίπλωσε τις επιθετικές αρετές της στο χορτάρι, ο Βιαγιαφάνιες ήταν «μαέστρος», ο Λουντ έπαιξε  εξαιρετικά σε ρόλο αριστερού εσωτερικού χαφ ενώ χρίστηκε και σκόρερ. Η κούραση νίκησε τους παίκτες της ΑΕΚ, που παραδόθηκαν στον Παναθηναϊκό, σε ένα πολύ κακό ματς για αυτούς. Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν, με την Ένωση να μην μπορεί να αντιδράσει και τους παίκτες να προσπαθούν να βρουν δυνάμεις μόνο με το πάθος που τους είχε απομείνει. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 7 βαθμούς με τον ΠΑΟΚ που είναι στην πρώτη θέση να έχει κι αυτός 7, η ΑΕΚ να μένει στους 5, ενώ ο τελευταίος Πανιώνιος έχει έναν βαθμό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ