2016-05-24 07:13:51
Φωτογραφία για Σενάριο πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία το 2017
Ο πρώην στρατηγός του ΝΑΤΟ, ο βρετανός R. Shirreff, στο καινούργιο βιβλίο του με τον τίτλο «2017 Πόλεμος με τη Ρωσία», προβλέπει πως το Μάιο του 2017 θα ξεκινήσει μία πυρηνική σύγκρουση της με το ΝΑΤΟ.

Ο βρετανός ισχυρίζεται πως η Ρωσία θα εισβάλλει στις χώρες της Βαλτικής – κάτι που προφανώς είναι παράλογο, αφού δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο. Αντίθετα, η Ρωσία είναι αυτή που έδωσε ουσιαστικά την ανεξαρτησία τους σε αυτές τις χώρες, όπως επίσης σε πολλές άλλες.

Εν τούτοις ο στρατηγός επιμένει πως η Δύση δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις όσον αφορά τη χρήση πυρηνικών όπλων εκ μέρους της Ρωσίας – επίσης πως η σύγκρουση θα έχει δραματικές συνέπειες για την Ευρώπη. Θεωρεί επί πλέον πως η Δύση θα πρέπει να είναι έτοιμη για πόλεμο, δείχνοντας την ισχύ της – κάτι που ενισχύει τη θέση μας, σύμφωνα με την οποία η ελίτ προετοιμάζεται για πόλεμο.

Παραδόξως κάτι σχετικά ανάλογο αναφέρεται από τον αμερικανό P.C
. Roberts , ο οποίος θεωρεί ότι, η Ρωσία δεν έχει κατανοήσει τη δύναμη του χρήματος, καθώς επίσης πως η υπερδύναμη έχει τοποθετήσει στο στόχαστρο της επί πλέον την Κίνα, την Ινδία και τη Ν. Αφρική – αφού προηγουμένως έχει οδηγήσει τη Βραζιλία στην κατάρρευση. Επομένως όλες τις χώρες των BRICS, ενώ τόσο στη Ρωσία, όσο και στην Κίνα, θα τοποθετηθεί από τις Η.Π.Α. το δίλημμα «Υποτέλεια ή Πόλεμος».

Από μία εντελώς άλλη οπτική γωνία, από το ότι δηλαδή το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα θα επιλέξει τον πόλεμο εάν απειληθεί να καταρρεύσει, καταλήξαμε και εμείς σε ανάλογα συμπεράσματα – τα οποία φυσικά ελπίζουμε να μην επαληθευτούν, αφού ένας πυρηνικός πόλεμος θα σήμαινε πιθανότατα το τέλος της ανθρώπινης φυλής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ