2016-05-25 19:54:13
Φωτογραφία για Απίστευτη ιστορία! Πώς από ένα... αυγό δημιούργησε μια αυτοκρατορία αξίας 300.000.000 δολαρίων;
«Άραγε θα μπορούσατε να τα έχετε όλα: καριέρα, οικογένεια, χρήματα και την ισορροπία να παραμείνετε συνετοί;».

Η Jessica Dilullo Herrin, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας κοσμημάτων Stella & Dot, πιστεύει ότι μπορείτε. Η εταιρεία της, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων προσφέρει στις γυναίκες όχι μόνο μια διαδικτυακή πύλη για μοντέρνα και προσιτά κοσμήματα, φουλάρια, ρούχα και άλλα, αλλά παρέχει επίσης μια ευέλικτη ευκαιρία εργασίας.

Ενεργώντας ως αφεντικό του εαυτού τους, οι γυναίκες ή «στυλίστριες», πωλούν την σειρά κοσμημάτων μέσω διαφόρων τρόπων όπως πάρτι και online, παίρνοντας προμήθεια από τις πωλήσεις.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 60.000 πωλητές και η σκληρή δουλειά της Herrin, αποδίδει πλέον καρπούς.

«Αυτή η επιχείρηση ξεκίνησε στο σαλόνι μου και δεν είχα κέρδος για έξι χρόνια», λέει η Herrin.

Η φιλοδοξία να δημιουργήσει μια τέτοια ευκαιρία πυροδοτήθηκε αφότου η ίδια άφησε τη δουλειά της για να ακολουθήσει τον σύζυγό της, του οποίου η δουλειά ήταν στο Τέξας και για να δημιουργήσουν οικογένεια
. Εκεί ανέλαβε μια θέση μεσαίου στελέχους στην Dell και τότε άρχισε να σκέφτεται ένα επιχειρηματικό μοντέλο όπου οι γυναίκες θα μπορούν να τα έχουν όλα. Η εταιρεία Stella & Dot, γεννήθηκε λίγο αργότερα.

Με την Stella & Dot τώρα να κερδίζει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια από τους χιλιάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε έξι χώρες, η Herrin κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο, εκθέτοντας απόψεις για τη ζωή, δίνοντας συμβουλές και μυστικά για την επιτυχία και παρουσιάζοντας την επιχειρηματική της φιλοσοφία.

Ένα ταξίδι που έκανε στη Νικαράγουα ήταν αφορμή για να της αλλάξει τη ζωή. Κάποιος από την παρέα της βρήκε ένα αυγό και η αντίδραση όλων ήταν: «Ω Θεέ μου, βρήκες ένα αυγό! Από πού ήρθε αυτό το αυγό; «Όλοι λοιπόν έψαχναν στο χωριό προσπαθώντας να βρουν αυγά. Δεν έγινε ποτέ. Αλλά ήταν ένα μάθημα ζωής».

«Ζω σε μια χώρα όπου ότι προβλήματα και αν έχω στην επιχείρηση ή στη ζωή μου, ανοίγω το ψυγείο μου και βρίσκω μια ντουζίνα αυγά. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε τόσο τυχεροί. Αν έχετε γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχετε κερδίσει το λαχείο», λέει χαρακτηριστικά η Herrin.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ