2016-05-25 23:18:32
Φωτογραφία για Οι Ταχυδρόμοι κάνουν στάση εργασίας την Πέμπτη ενάντια στο ξεπούλημα και τη διάλυση των ΕΛΤΑ
Οι Ταχυδρόμοι της Αθήνας και του Νομού Αττικής αντιδρούμε στο επιχειρούμενο ξεπούλημα του Δημόσιου Ταχυδρομείου Η κυβέρνηση υποσχέθηκε προστασία του δημοσίου χαρακτήρα του Ταχυδρομείου και τώρα το σπρώχνει προς την «ιδιωτικοποίηση».

Το Ταχυδρομείο έχει δημόσιο χαρακτήρα και κοινωνική προσφορά. Και τα δύο πρέπει να διασφαλιστούν. Καλούμε τους εργαζόμενους σε συνδικαλιστική ετοιμότητα για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Το Σωματείο έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 από 12:00 έως 15:00 και συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Διοίκησης. Παράλληλα αποφάσισε την παράσταση διαμαρτυρίας σε επόμενο ΔΣ του Οργανισμού.

Η απραξία της κυβέρνησης στα ΕΛΤΑ έχει ήδη οδηγήσει το Ταχυδρομείο σε παράλυση, καθώς από τις 15 Μαΐου, έχουν λήξει οι συμβάσεις των εποχικών υπαλλήλων, ενώ δεν έχει ξεκινήσει καμία σχετική διαδικασία αντικατάστασης.

Με τη λήξη των εποχικών συμβάσεων, οι περιοχές οι οποίες εξυπηρετούνται σήμερα με δυσκολίες, λόγω κενών, θα εξυπηρετούνται πλέον με υπέρμετρες καθυστερήσεις.

Οι εργαζόμενοι έχουμε ευθύνη απέναντι στην ιστορία του Οργανισμού μας. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τις καταστροφικές επιπτώσεις της κυβερνητικής αδιαφορίας για το Δημόσιο Ταχυδρομείο, γι αυτό και αντιδρούμε δυναμικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ