2016-05-26 00:59:12
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ αναφορικά με τις δηλώσεις του κ.Καμμένου στη Σύρο
Oι δηλώσεις Καμμένου από τη  Σύρο, όπου  βρέθηκε για την αναζήτηση στρατηγικού εταίρου στην αξιοποίηση των ακινήτων του ΥΠΕΘΑ, μόνο ως λεκτικός εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Το προεκλογικό σύνθημα «Όσο ζω δεν πρόκειται να αλλάξει ο ΦΠΑ στα νησιά»

  μετατράπηκε σε «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Όταν ένας πολιτικός αρχηγός που προΐσταται  ενός  Υπουργείου το οποίο διαχειρίζεται άμεσες κρίσεις για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Χώρας , συμπεριφέρεται ως  παλίμπαις πρέπει να προβληματίζει την Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό για την επιλογή των συνεργατών του. Ο  κ. Καμμένος αντίθετα με την σταθερότητα που εμπνέει με την παρουσία του αυτοδιαψεύδεται όταν προβαίνει σε δηλώσεις όπως αυτές από το νησί Σύρου
. Επέλεξε ένα νησί , ένα ολόκληρο Δήμο , με ενεργό πληθυσμό και αναπτυσσόμενη οικονομία για να δηλώσει συμπόνια και συμπαράσταση σε κατοίκους που αποτελούν ομάδα- στόχο του εξοντωτικού φορολογικού σχεδίου.Η συνήθης τακτική του κ. Καμμένου , η οποία δε διαγράφεται από τη μνήμη του Ελληνικού Λαού να παραποιεί την πραγματικότητα και να την προσαρμόζει προς ίδιον όφελος ,χρήζει τουλάχιστον ιατρικής θεραπευτικής αγωγής καθώς έχει μεταλλαχθεί σε καθ’ έξιν ψεύτη.

Το Κόμμα Ελληνικό Όραμα καταγγέλλει τον κ. Καμμένο ως ανεύθυνο,πολιτικά επικίνδυνο  και ακατάλληλο Υπουργό Εθνικής Άμυνας που στοχεύει στον αφελληνισμό  των Ελληνικών Νησιών.

Τα Ελληνικά Νησιά αποτελούν την κορωνίδα της Ελληνικής Οικονομίας. Η ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών είναι επιβεβλημένη για να περιφρουρήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία.

Ελληνίδες και Έλληνες μην τους επιτρέπετε να υποτιμούν τη Νοημοσύνη σας. Επενδύουν στο  φόβο μας για το μέλλον.

Σκεφθείτε ότι ο Λαός έχει Δύναμη και το κράτος ασκεί Νόμιμη Βία.

Τολμήστε να αντισταθείτε .

Ενώστε την Σκέψη σας , τη Φωνή σας Μαζί μας!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ