2016-05-26 15:44:18
Φωτογραφία για Ηλεία: Κλειστό το ταμείο της ΔΕΗ λόγω έλλειψης προσωπικού
Το τέλος ενός προαναγγελθέντος 'θανάτου' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή ενέργεια να τεθεί εκτός λειτουργίας το ταμείο της ...ΔΕΗ στο κατάστημα της Αμαλιάδας, το οποίο απέμεινε να λειτουργεί με… μόνο μία υπάλληλο!

Απίστευτο και όμως αληθινό, το κατάστημα της ΔΕΗ που εξυπηρετεί 30.000 καταναλωτές από την Αμαλιάδα, την Πηνεία, τον κάμπο, ακόμη και τη νότια Ηλεία, λειτουργεί πλέον μόνο με μία υπάλληλο και σύμφωνα με τους ιθύνοντες η λειτουργία ταμείου θεωρήθηκε περιττή και καταργήθηκε. Οι καταναλωτές θα πρέπει πλέον να εξοφλούν τους λογαριασμούς ηλεκτροδότησης στο γραφείο των ΕΛΤΑ, σε ορισμένες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και ένα super-market και στις τράπεζες, καταβάλλοντας φυσικά και την ανάλογη προμήθεια.

Αν δε έχουν την ατυχία να πρέπει να προχωρήσουν σε διακανονισμό για να πληρώσουν την οφειλή τους, τότε η ταλαιπωρία τους δεν περιγράφεται. Οι καταναλωτές σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν στην ουρά για να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει η μία και μοναδική υπάλληλος, στη συνέχεια να μεταβούν στην τράπεζα για να πληρώσουν την πρώτη δόση του διακανονισμού, όπως προβλέπεται, και να επιστρέψουν εκ νέου στο κατάστημα της ΔΕΗ!


Τη στιγμή που στο κατάστημα του Πύργου εργάζονται 11 υπάλληλοι, αν και εκεί δεν λειτουργεί επίσης ταμείο, ενώ στο κατάστημα των Λεχαινών εργάζονται τέσσερις υπάλληλοι, στο οποίο επίσης από χθες έπαψε να λειτουργεί το ταμείο.

Το τελευταίο διάστημα το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα αποδυναμωνόταν διαρκώς από υπαλλήλους και το ταμείο είχε καθιερωθεί να λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με την μετακίνηση ενός ή δύο υπαλλήλων από το κατάστημα του Πύργου.

Σε ένα ακόμα πρακτορείο της ΔΕΗ, αυτό των Λεχαινών, έπαψε να λειτουργεί από τις αρχές της εβδομάδας το ταμείο. Όπως στον Πύργο και στην Αμαλιάδα.

Τώρα στο γραφείο της ΔΕΗ στα Λεχαινά, μια μόλις υπάλληλος έχει αναλάβει να παραλαμβάνει τα αιτήματα των πελατών της επιχείρησης για διακανονισμό οφειλών !

Πρωτοβουλία επικοινωνίας με τη ΔΕΗ, τις κεντρικές της Υπηρεσίες, ανέλαβε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Ναμπίλ, προσπαθώντας όπως δήλωσε να ανατρέψει την κατάσταση, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους όλης της περιοχής και επιβαρύνει τους πελάτες της ΔΕΗ με επιπλέον κρατήσεις για την εξόφληση των λογαριασμών τους σε ειδικά επιλεγμένα καταστήματα ή τα ΕΛΤΑ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ